1/4 anonim válasza:
Simán. Sok világvárosban ez az átlag, csak itthon olyan lusták az emberek hogy 40 percnyi utazás és már messze is van a munkavégzés helye (megtörtént eset - utána az ilyen persze feljön ide GYK-ra panaszkodni hogy nincs munka).
2/4 anonim válasza:
Én nem hiszem. Maximum akkor, ha álmaim munkája lenne, és jó lenne a fizetés. :-) Napi 3 óra azéletemből kicsit sok lenne egy sima munka miatt.
Viszont van olyan munkatársam, aki napi szinten 130 km-ről jár be a munkahelyünkre (nem álommeló), neki 2 és fél óra az út (céges járat, többfelé van megállója). Épp egyik nap mondtam neki, hogy én ezt nem bírnám, hiszen alig van otthon, az otthoni teendőit fogalmam sincs, hogy hogyan rendezi, miközben gyereke is van.
3/4 anonim válasza:
Polipháton, Tatabányáról Budapestre egy call centerbe simán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!