Mennyit utazol a munkahelyedre? Mivel? Mióta csinálod ezt? Nem fárasztó?
Figyelt kérdés
Most fogok kezdeni egy új munkahelyen, ahova napi szinten utaznom kell elég sokat. Érdekelne, hogy kinek mi róla a tapasztalata, vajon mennyi ideig lehet bírni stb.2011. nov. 4. 13:42
1/4 Antimod válasza:
Én Budapesten négy évig napi két órát utaztam (oda-vissza). Most ez már csak fél óra, mert közelebb dolgozom. Többnyire busszal járok, néha biciklivel és kocsival, ma pedig gyalogolni fogok hazáig.
Ha vesszük, egy óra alatt Fehérvárra is le lehet érni, így relatív, hogy ez sok vagy kevés. Te mennyit fogsz utazni?
2/4 anonim válasza:
Nekem 6 éve napi 1 óra oda és 1 óra vissza. Eleinte autó volt, most BKV. Meg lehet szokni.
3/4 anonim válasza:
Kéthetente 12-14 óra Hollandiába és vissza. Ott pedig fél órát reggel oda és éjszaka vissza.
Céges autó.
2 éve.
12-14 órás út fárasztó. (Egyhuzamba megyek, nem állok meg sehol.)
4/4 anonim válasza:
Forgalomfüggő. 45-70perc között változik. BKV.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!