Felmondás azonnali hatállyal?
Figyelt kérdés
Felmondásnál hivatkozhatok családi okokra ha azonnali hatállyal szeretnék felmondani?nem volt még ilyenben tapasztalatom és nem tudom lehetséges e.annyit tudok hogy írásba kell adni..köszönöm ha segitesz!2017. okt. 18. 09:08
1/4 anonim válasza:
Nem. Azonnal csak szerződésszegés esetén lehet felmondani (pl nincs fizetés, munkakörülmények elfogadhatatlanok, stb)
2/4 A kérdező kommentje:
Értem.tehát akkor semmi esély nincs arra hogy a felmondási idöt ne kelljen letölteni?ok megteszem hogy nem megyek be de ezen kivül gondoltam,valami humánusabb megoldásra..
2017. okt. 18. 10:51
3/4 anonim válasza:
Felmondási idő alatt menj táppénzre, és akkor nem kell bent lenned. A felmondási időbe ugyanúgy beleszámít.
4/4 anonim válasza:
Vagy beszélj a munkáltatóval, ha rendes, mondhatja azt, hogy jó, még ezt a hetet dolgozd le, aztán közös megyezéssel azonnali hatállyal elköszönünk egymástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!