Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan tudom elerni azt hogy...

Hogyan tudom elerni azt hogy en is vegre ugy eljek mint egyesek?

Figyelt kérdés

vagytok vele, de total felbasz...hogy egesz nap melozok, es aztan arra jovok ra, hogy ezzel a keresettel kb. 10 evembe fog beletelni hogy legalabb egy kisebb sajat lakast vegyek vagy egy kocsit. Mar tenyleg rendes meloval nem lehet egy hazat megvenni csak ha felveszel egy kolcsont amit fuzethetsz eleted vegeig. Sajnalom de nekem ez nem elet, ugy erzem az egesz csak egy szenvefes igy. Aztan a masik hogy sokan kimennek kulfoldre es a kulfoldi gazdagok seget nyaljak a diplomasok? Elet ez igy?

Kimondom jol szeretnek elni, en is akarok egy r8 audit en is szeretnek egy menobb lakast. Miert mondjak le rola? Csak azert mert nem akarok lopni,csalni,adotcsalni...stb

2017. okt. 15. 21:12
 1/1 anonim ***** válasza:
Akár piacképessé is képezheted, alakíthatod magad. Voltam a helyzetedbe, még rosszabba is voltam külföldön is diploma nelkul nem seggnyalokent hane. keresett szakmukaskent most itthon vagyok diploma nélkül de elvégezve a képzést és abból élek adocsalas es hazugsag nélkül vállalkozóként, amit a diplomamunka során elterveztem. Ja , és ugy indultam hogy hitelre ház, jogsim még mindig nincs időhiány miatt, kocsi van a ház mellett meh nem hitelre lakas es meg egy ház. 4 telephely, 3 üzlet.
2017. okt. 16. 06:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!