Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » ELMŰ kikapcsolta az áramom az...

ELMŰ kikapcsolta az áramom az nélkül, hogy értesítőt küldtek volna! Hogyan tudom azt elérni, hogy vissza kapcsolási díj nélkül, számlát kiegyenlítve vissza kapcsolják?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Tudnátok segíteni?

Hová forduljak?

Totál hülyének akar nézni az ELMŰ.

Kikapcsolták az áramomat az nélkül, hogy nekem személy szerint értesítőt küldtek volna!

Mivel az ELMŰ számlám eddig volt párom nevén volt és nem is csinálhattam semmit, mert hiába vittem be Tulajdoni lapot, azt mondták friss kell. Hivatalos haszonélvező volt a lakásomon.

Na mindegy: a lényeg nem kérek kártérítést, de hogyan tudom azt elérni, hogy vissza kapcsolási díj nélkül, számlát kiegyenlítve (1 januári) vissza kapcsolják?

Már minden papírt beszereztem és még mindig szórakoznak!!!

Köszönöm

2017. máj. 9. 16:29
 1/3 anonim ***** válasza:
Azokat hibáztatod, aki nem találták ki, hogy neked kéne küldeni az értesítést, ahelyett, akinek a nevén van a mérő?
2017. máj. 9. 20:31
 2/3 anonim ***** válasza:
Menj a sóhivatalba, viccen kívül, az elmű ilyen...
2017. jún. 15. 21:51
 3/3 anonim ***** válasza:
Milyen? Küldi az értesítést a volt barátnőnek, az meg nem fizet és nem szól, erre az ELMŰ kikapcsol. Na, milyen az ELMŰ? Gondolatolvasónak kéne lennie?
2017. jún. 16. 10:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!