Mennyi pénzből lehet megélni egyedül Budapesten, saját lakásban?
Figyelt kérdés
Most a hitel törlesztést ne számoljuk, az sok mindentől függ.
Szóval számlák, kaja, bérlet stb.
2017. okt. 13. 17:53
11/14 A kérdező kommentje:
Hogy lenne igaza a 30 ezresnek, ha odaírtam, hogy EGYEDÜL mennyibe kerül élni? Az azt jelenti, hogy egyedül lennék a lakásban, mindenféle lakótárs nélkül.
2017. okt. 14. 16:29
12/14 anonim válasza:
"Párommal és kisbabánkkal élünk"
Nyilván nem család esetén. Hanem ha egyedül laksz akkor.
"odaírtam, hogy EGYEDÜL mennyibe kerül élni?"
Épp azért opció, mivel családdal ezt nem lehet eljátszani. Lakótárs nélkül hozzáadod a 60 ezret, nagy ügy.
13/14 anonim válasza:
Nem muszáj idegennel, ismerősöket is körbe lehet kérdezni, Pestre úgyis tömegével akar költözni mindenki.
14/14 A kérdező kommentje:
De nem akarok mással élni, csak ha lesz párom. Azt kérdeztem, mennyibe fog kerülni. Tudom, hogy olcsóbb lenne lakótárssal, de nekem nem ér ennyit. :D
2017. okt. 14. 17:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!