Egy oldalon vásárolni szeretnék és nem tudom hova rakni a 3. nevem. Hova írjam?
Figyelt kérdés
A nevem mondjuk Kovács Zoltán Pál. A First name:Zoltán, Last name:Kovács. A Pált melyikhez rakjam? Meg, hogy?2017. okt. 9. 18:43
2/6 anonim válasza:
Oldd meg valahogy.
Ha Eva Maria Adalbert Friedrich Zacharias Guilleume Theresa Heinrich von der Hottentotten lenne a neved, akkor mit csinálnál? :P
3/6 A kérdező kommentje:
Na sokat segítettetek a másodiknak igaza van.
2017. okt. 9. 18:52
4/6 anonim válasza:
Már ne haragudj, de miért kell túlcifrázni? Nem arról van szó, hogy egy hivatalos okirat adatainál kell megadni... Vagy személyi készítéshez...
Én komolyan írtam, hogy semelyikhez.
Azt a keresztnevedet írd be, amelyiket használod és amelyik alapján megtalál a postás. Meg a számlaíráshoz kell még esetleg.
5/6 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2017. okt. 9. 19:05
6/6 anonim válasza:
Írd az Cityhez, vagy a Streethez. Hogy ez mekkora gondot okoz... First name: Zoltán Pál, Last name: Kovács. És a nagy varázslat megoldva... erről kérdést kiírni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!