Frissen végzett tanár ennyit keres és elégedetlenkedik?
Figyelt kérdés
Ebből ő 203.490 Ft-ot kapna. Csakhogy jött a vetítési alap, s így ez az összeg ma csupán 156.474 Ft.
Én nem voltam képben, évek óta azt halom, hogy a tanárokat nem fizetik meg. Csak most látom, hogy mennyi a fizetés és el vagyok hűlve. Tudom, hogy nehéz a tanári pálya, de én azt gondolom ez így egy rendes fizetés. Én 10 éve dolgozom kutató tudósként egyetemi végzettséggel és közalkalmazottként most kerestem az előző évben kb 200ezret, de azelőtt sokáig 130 majd 160 ezret. Soha nem elégedetlenkedtem, mert ebből megéltem, és azt csinálhattam, amit szeretek, ahogy gondolom a tanárok is.
2017. szept. 28. 22:15
11/11 anonim válasza:
Ja persze +1 opció, ami a legvalószínűbb: dehogy vagy te kutató tudós, sokkal inkább a "Balázska" néven ismert troll vagy, ebben a legújabb szerepedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!