Volt valaki közültek Kínában angoltanár? Vagy ismertek olyat aki volt? Tapasztlatok, vélemények érdekelnek!
Azt tudom, hogy nem kell tanári végzettség. Nekem közgazdász diplomám van, emellett felsőfokú angolom.
Az érdekel, hogy aki volt már kint, vagy most is kint van, mi a véleménye az egészről?
Egyik részem menne, mert még nem vagyok 30, világot látnék, a másik részem meg sokkérdéssel van tele.
Annyi mindent olvastam, de magyar véleményt még nem.
Ajánlom ezt a blogot, a lány kint tanított angolt Kínában.
köszönöm a blogot!
Első: ez nem illúzió. nagyon nagy kereslet van külföldi tanárokra, a legtöbb helyen elég, ha külföldi az illető.
A közgazdász diplomámat meg soha életembe nem használtam.
Három idegen nyelven beszélek, mindeddig ezzel kerestem a kenyerem...de akármennyit is gür9ztem az elmúlt évek alatt, nem jutottam előbbre. A végcél Ausztria, de előtt ha érdemes, elmennék ide is. ezért a kérdés.
Egy ismerősöm három évet töltött - igaz nem Kínában, de - Vietnámban angoltanárként. Úgy tudom, eleinte szerette, de végül nagyon elege lett az állandó melegből, a furcsa ételekből, nem tudta megszokni, végül hazajött.
De ki tudja, lehet, hogy neked bejön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!