Angol nyelv tanítása gyerekként, lehetséges?
akkor csináld zárt körben először.
Ismerőseidet kérdezd meg kell-e segitség például.
Kedves Kérdező.
AZ egy dolog, hogy van nyelvvizsgád, de ez nem jelenti azt, hogy már mindent tudsz. Hogy írnál óravázlatot amikor azt sem tudod azaz nem is tudHATod, mi az, nem végeztél semmilyen egyetemet. Sem óratervezetet. Ezt nem véletlenül tanítják főiskolán évek alatt. És hidd el, sokan szenvednek vele. Nem elég az ismeret. Másik. Dicséretes, hogy oktatni akarsz. De az, hogy valaki nyelvvizsgával rendelkezik, még nem feltétlen ok arra, hogy tanítsa a nyelvet. Nem biztos, hogy mindenkinek úgy ragad meg az adott téma v nyelvtani anyag, ahogy neked és ki tudja, hogy mit fogsz neadjisten' rosszul elmagyarázni ha a te bevált módszered nem hat.
Másik. Van egy 98%os biosz emelt érettségim - akkor azzal már mehetek körzeti orvosnak? Azzal már gyógyíthatom fű alatt az ismerőseimet? - ez kb ilyen szintű kérdés.
Mivel tanár vagyok, a véremben van a kioktatás, bocs a stílusért. De a példán keresztül remélem szemléletes vagy.
Harmadik dolog. Sok tanárra ráférne ez a "tanítási vágy", ami neked van! Elismerés! :) Ha érzel ez irányban elhivatottságot, akkor végezz el valamit, egy bölcsész MA-t (nem tudom mi az újabbnál újabb elnevezése, nem vagyok naprakész) és onnantól fogva szabadon taníthatsz (azaz sok lehetőséged lesz). Bár lesz konkurenciád. Minél jobb vagy, annál könnyebb a helyzeted.
Sok sikert. És ne állj le a további tanulással. Mindig van följebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!