Telefontartozas miatt mit tudnak csinalni?
Sziasztok.
Vettem fel egy telefont a t-mobilnal.
Sajnos az utobbi idpben nem tudtam fizetni. olyan kerdesem lenne hogy ha nem tisztazom miz tudnak velem csinalni?
Behajtas? Rendorsegi ugy?
El is vihetnek miatta?
Utolso valaszolo.: Normalis valaszt kerdem az ilyen bunkok mint te kimeljenek. Nemtudhatod mi miatt nem tudtam fizetni.
De kivanom neked is, hogy ugy legyel mint en :)
Jezusom de egy gy*k vagy:D
Te azt honnan tudod hogy en mit engedhetek meg magamnak es mit nem?
Amugy csam egy kerdest tettem fel amire valaszt vartam nem a te kotekedesed na hali
Mikor felvettem fizettem is.
Aztan jott egy kis baki. (Csaladi okok)
Amit biztos nem fogok azert reszletezni, mert te itt pofazol.
Lezarom ezt a temat, mert mint elmondtam nemtudod mi volt az elozmenye annak, amiert nem tudom fizetni.
Na szunj meg letezni
30 nap nem fizetés után először egyirányúsítják a hívásaidat: Téged tudnak hívni, de Te nem tudsz telefonálni. A következő lépés, hogy 30 nap múlva, hogy teljesen letiltják: se Téged nem tudnak hívni, se Te nem tudsz telefonálni.
Ezután átadják követeléskezelő cégnek, akik küldenek egy fizetési felszólítást/meghagyást, de ekkor már az Ő munkadíjuk is benne lesz a követelendő összegben. Ha így sem megy és nem fizetsz, akkor jön a végrehajtás, a végrehajtói díjjal megspékelve - így aztán pl. egy 30 ezres tartozásból könnyen 60-100 ezer ft is lehet.
Jobban jársz, ha bemész egy ügyfélszolgálatra és becsületesen elmondod, hogy mi a helyzet és megpróbáltok közös megoldást találni (lehet, átmenetileg fel lehet függeszteni a törlesztést, stb )- ezt már nem tudom pontosan.
Ja, hogyan lehetne kibúvót találni?!
Sehogy!
Ja, és a téged illető jelzőket ne aggasd a válaszadókra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!