Tönkre ment a számítógépem villámcsapás következtében. Van biztosításunk, pontosan mit kellene most csinálni?
Van biztosításunk a házra és az kiterjed a villámcsapásra is. A számítógép először nem adott képet, aztán bekapcsolt, de nem működtek az USB portok, most már a csak bekapcsol, de se kép, se a háznak a ledje nem világít. A gépre van garancia is, de villámcsapásra nem terjed ki.
Először vigyem el szervizbe, hogy felmérjék a kárt és megmondják mi a probléma, vagy a biztosítót hívjam fel?
Előre is köszönöm a segítséget.
Előbb hívd fel a biztosítót - majd ők megmondják, mit tegyél.
Bár az is lehet, hogy "elhajtanak", mert nem áramtalanítottad a gépet. Amióta tönkrement a hálózati kártyánk szintén egy villámcsapás "eredményeképpen", azóta megtanultam a leckét :-) : az első villámnál már húzom is ki a konnektorból a gépet.
Köszönöm a segítséget.
Sajnos szó szerint "derült égből villámcsapás" volt. Filmet néztem fülhallgatóval és nem is hallottam, hogy esik vagy dörög. Csak a hatalmas dörgést halottam, a számítógép egyből kikapcsolt, pár pillanat múlva az áram is elment. Tönkre mentek a UPC-s beltéri tápok, több hosszabbító is és ugye a számítógépem. Több szomszédunknál viszont több elektromos készülék is tönkre ment laptop, hűtő, mikró, TV stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!