Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Mi az akadálya, hogy egy bank...

Mi az akadálya, hogy egy bank Magyarországon Bitcoint is áruljon?

Figyelt kérdés

Miért nem lépik meg? Tiltja az MNB vagy más felügyeleti szerv?

Miért nem akar ezen keresni a magyar/magyarországi Bank?

Miért jó az ha a jutalék külföldre csorog?

Egyszerű lenne, hiszen akinek van befektetési számlája, annak már igazolnia sem kell magát, mint a coinbase és hasonló ki tudja kik által üzemeltetett szolgáltatóknál.

Mi az akadálya?

Dönthet erről saját hatáskörben a hazai bank?

Például az Erste, mondhatja, hogy mától Bitcoint, Ethert akármit lehet nála venni?

2017. szept. 14. 10:01
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

"Te le tudnál menedzselni egy ilyen rendszert? "

Ezek nem egyszemélyes munkák.

2017. szept. 15. 18:54
 12/19 A kérdező kommentje:

Pontosan erről beszélek, te ezt kérdezted

"és mi akadálya annak, hogy te áruéj bitcoint?"

2017. szept. 16. 01:46
 13/19 anonim ***** válasza:

Azért a bitcoin árusítása és a bitcoin árusító rendszer lemenedzselése nem ugyanaz.

A kérdésed bitcoin árusításáról szól. Akkor előbb döntsd el, mit kérdezel egyáltalán.

A másik pedig, hogy egy ilyen rendszer lemenedzselése úgy megy, hogy előbb elkezded kicsiben -pl. bitcoint árusítasz, majd ahogy növekszik a tőkéd egyre nagyobb lesz s végül egy ilyen rendszert menedzselsz le. Szóval mi akadálya annak, hogy megtedd? Először kicsiben aztán egyre nagyobban? Nyilván könnyebb azt kérdezni, más miért nem csinálja, mint megcsinálni.

2017. szept. 16. 11:42
 14/19 anonim ***** válasza:

"Szóval mi akadálya annak, hogy megtedd?"

Más már csinálja, sokan. Azért lenne jó a kérdezőnek a bank mert akkor nem kell verfikálnia magát másnál megint, mert a bankban már verifikálta magát.

2017. szept. 16. 11:54
 15/19 A kérdező kommentje:

Kiválóan összefoglalta az utolsó, bár ezt írtam.

Az 54%-os meg az a troll aki mindenhol (bitcoin témában) kötözködik, ezt már priviben is írták nekem mások, szóval ignorálni :)

2017. szept. 16. 15:08
 16/19 anonim ***** válasza:
Az nem kötekedés ha azt mondom, azért nem csinálja más se amiért te se: mert kényelmesebb ha nem csinálják. Nyilván jobb lenne ha valaki más csinálná és nem a kérdezőnek kellene, ezt én se vitattam. Kérdeztél, válaszoltam, ha ezt ignorálni akarod mert nem tetszik, akkor találj ki neked tetsző választ. Az előző csak megmagyarázta te mit akarsz, de attól az még nem válasz.
2017. szept. 16. 16:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Egy nagy bank ugyanúgy nem fog belefektetni egy kalandor témába, ahogy egy hétköznapi ember - mint pl. a kérdező - se. A bitcoin a kalandorok terepe, az előző kettő pedig nem tartozik abba bele. Ha nem tetszik, hát ignoráld azt aki megválaszolta a kérdésedet, de ettől a bank még nem fog úgy táncolni ahogy te fütyülsz.
2017. szept. 16. 16:12
 18/19 A kérdező kommentje:

Dehogy válaszoltad meg! :D

Még hogy megválaszoltad, te jó ég!

2017. szept. 16. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:
Nem csoda, hogy nem érted a választ, ha az alapvető fogalmakkal se vagy tisztában. Az Erste pl. mióta hazai bank aminek a magyar holdingja bármiben is dönthetne Magyarországon?
2017. szept. 16. 16:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!