2 hét alatt nem érkezett meg egy küldeményem Angliából, amit az eBay-en vettem. Ez normális, vagy kezdjem nyaggatni a feladót most már?
Egy könyvről van szó, aug. 29-én adta fel az eladó (Standard Int'l Shipping). Az volt kiírva, hogy szept. 1 és 6. között várható az érkezése. Holnap már szept. 12. de még mindig sehol a könyv.
Ez normális Anglia és Magyarország között, vagy elveszhetett valahol útközben a küldemény?
Nem szoktam külföldről rendelni, ezért nem tudom, hogy mi a normális szállítási idő, ezért is kérdezném meg itt.
elveszhet...
nincs tracking numbered?
Örök hiba :)
Anélkül kb. olyan mintha egy bizonyos Kovács László nevű személyt akarnál megtalálni Budapesten.
Szólj az eladónak, hogy mi van.
a Magyar Posta logisztikai központjában van
Magyar Posta esetén ez még eddig gyors is
Írtam az eladónak, válaszolt is, ő feladta, tracking number nincs (úgy feladva sokkal drágább lett volna), azt írja, hogy sajnos gyakran előfordul, hogy 2-3 hét alatt kapják meg csak a címzettek a küldeményeket.
Nem hinném, hogy hazudik, egy kis könyvesboltról van szó, 100 százalékosan pozitív a feedback-je.
Majd visszakérem a pénzt, azt lehet, de az a baj, hogy ez egy antikvár könyv volt, több, mint 10 éve keresem, valószínűleg sohasem találok belőle több elérhető példányt. Köszi, Magyar Posta... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!