Normális, hogy egy hónapja M. o. -on van az EBAY-es csomagom, de még nem kézbesítették?
Amilyen állapotok vannak a postán azt kell hogy mondjam normális. Amúgy természetesen nem.
Felhívhatod őket, de csak akkor ha nagyon-nagyon türelmes vagy és szereted hallgatni a végtelenítet zenét. Bár állítólag már ki sem csöng. 767-8272
Írhatsz nekik, de kétlem hogy idén még választ kapsz. postaimport@posta.hu
Eddig soha nem szidtam a postát - de most már lassan én is beszállok :D
tegnap fel akartam adni egy Vaterás csomagot, azt mondták, nem tudják felvenni, mert nem veszi be a rendszer, nem mentettem el, stb, még a fiókvezető is rám akarta kenni az egészet, hogy én nem csináltam jól hiába mondtam, hogy addig nem is enged nyomtatni, amíg nem minden oké. no, gondoltam egyet, átmentem egy másik postára és láss csodát!! Ott második csipogásra bevette a rendszer.. akkor tán mégsem én voltam a hülye, aki rosszul csinálta. Szóval van gond a postánál, nem kicsi... oszt még megszórták őket az Erzsébet utalvánnyal is - nem csoda, ha nem bírják...
utolso:
en postas voltam, es szinten vettem fel vateras csomagokat. Sajnos a postai rendszer ugyahogy van szar, nalunk is volt, hogy nem tudtunk csomagot felvenni, egyszeruen a rendszer nem ismerte fel az azonositot, vagy hiba, vagy ki tudja mi miatt. Ilyen sajnos elofordul, nem mindig a postas a hibas, aki ott ul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!