Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Normális, hogy egy hónapja M....

Normális, hogy egy hónapja M. o. -on van az EBAY-es csomagom, de még nem kézbesítették?

Figyelt kérdés
A követési azonosító szerint éppen egy hónapja érkezett Magyarországra. Ennél pontosabbat meg lehet tudni? Hívjam fel a postai ügyfélszolgálatot vagy várjak még?
2016. dec. 20. 12:17
 1/6 anonim ***** válasza:

Amilyen állapotok vannak a postán azt kell hogy mondjam normális. Amúgy természetesen nem.

[link]

[link]

Felhívhatod őket, de csak akkor ha nagyon-nagyon türelmes vagy és szereted hallgatni a végtelenítet zenét. Bár állítólag már ki sem csöng. 767-8272

Írhatsz nekik, de kétlem hogy idén még választ kapsz. postaimport@posta.hu

2016. dec. 20. 13:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Eddig soha nem szidtam a postát - de most már lassan én is beszállok :D

tegnap fel akartam adni egy Vaterás csomagot, azt mondták, nem tudják felvenni, mert nem veszi be a rendszer, nem mentettem el, stb, még a fiókvezető is rám akarta kenni az egészet, hogy én nem csináltam jól hiába mondtam, hogy addig nem is enged nyomtatni, amíg nem minden oké. no, gondoltam egyet, átmentem egy másik postára és láss csodát!! Ott második csipogásra bevette a rendszer.. akkor tán mégsem én voltam a hülye, aki rosszul csinálta. Szóval van gond a postánál, nem kicsi... oszt még megszórták őket az Erzsébet utalvánnyal is - nem csoda, ha nem bírják...

2016. dec. 20. 14:05
 3/6 anonim ***** válasza:

utolso:

en postas voltam, es szinten vettem fel vateras csomagokat. Sajnos a postai rendszer ugyahogy van szar, nalunk is volt, hogy nem tudtunk csomagot felvenni, egyszeruen a rendszer nem ismerte fel az azonositot, vagy hiba, vagy ki tudja mi miatt. Ilyen sajnos elofordul, nem mindig a postas a hibas, aki ott ul.

2016. dec. 20. 15:05
 4/6 anonim ***** válasza:
Normális! Okt 28 óta az országba volt a csomagom,és tegnap kaptam meg
2016. dec. 21. 16:06
 5/6 anonim ***** válasza:
3-as, akkor félreértettél - nekem az volt a problémám, hogy még a fiókvezető is egyfolytában rám akarta kenni, hogy én csináltam rosszul, én vagyok a hülye. Arról nem beszélve, hogy ilyenkor azért kézzel is be lehet vinni az adatokat - de ezt már meg sem mertem említeni, mert az előttem lévőnek lazán közölte, hogy nem fogja kézzel felvenni. - inkább elmentem másikba. Persze ezzel az én időm ment, el is késtem a munkahelyemről (délutános vagyok, de nem gond, mert tovább maradtam), de mindent a vevőkért :-)
2016. dec. 21. 17:05
 6/6 anonim ***** válasza:
no igen, az mar mas kerdes, hogyha paraszt volt. Egyebkent csak halkan mondom en is, hogy kezzel irt cimiratot is ki lehet tolteni, egy peldany a csomagra, egy a feladoe. Nem mindenhol van gepes rendszer(pl manualis postak), megis vesznek fel vateras, vagy akarmilyen mas csomagot.
2016. dec. 21. 18:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!