Véletlenül leöntöttem málna szörppel egy bankjegyet, majd beáztattam, így fizethetek vele?
Teljesen véletlen volt, figyelmetlenségből sajnos. 20 ezresről van szó. Kiáztattam ahogy tudtam, de most jelenlet ilyen rózsaszínes alapszíne lett..
Nem mosódott el és minden rajta van, ami arra utal, hogy hivatalos, tehát ép maradt, de rózsaszínes.
Arra gondoltam, hogy tesco önkiszolgálójaba fizetnék vele, az úgyis beveszi gondolom. Szerintetek?
Én senkinek nem adnám oda, mivel kínos lenne, ha rablásból származó bankjegyre gondolna. Ha nem fogadja el még kínosabb.
Tesco automata is jó. Illetve vannak olyan ATM-ek (persze ha az adott bank ügyfele vagy) ahol kártyával tudsz készpénzt befizetni. Az ATM el fogja fogadni.
Vagy tényleg posta illetve bankfiók. Ott is személyesen kell átadnod, de ők profibbak annál, hogy a málnaszörpöt biztonsági festéknek nézzék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!