Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ez esetben jogos a munka...

Ez esetben jogos a munka megtagadása?

Figyelt kérdés
Reggel 6:30- kor megyek el otthonról este 20:30-kor èrek haza. A munkáltató kivett eddig 3 órát. Odaút vissza út ebèd idő. Most viszont kiderült, hogy megint levettek egy órát. Rákèrdeztünk hogy ez mi erre azt a választ kaptuk, hogy egy órát úgy se csinálunk semmit. Megbeszèltük a többiekkel, hogy ezután egy órával hamarabb letesszük a munkát. Ingyen nem dolgozunk. Úgy vélem ez jogos felvetés. 13 órát vagyok távol ès csak 8.5 fizet. Lehet hogy csak egyszerű munkás vagyok de nem hülye!
2017. szept. 2. 23:47
 1/9 anonim ***** válasza:
57%
Én nem értem. Ha 6:30-tol 20:30-ig dolgozol, levesz 3 órát, akkor az 10 óra meló, nem 8,5.
2017. szept. 2. 23:55
 2/9 anonim ***** válasza:
19%
Miért nem költözöl oda, mi a fsznak utazgatsz ?
 3/9 anonim ***** válasza:
30%
11 bocs
 4/9 anonim ***** válasza:
30%
Én is 10 et számoltam .
2017. szept. 2. 23:57
 5/9 anonim ***** válasza:
30%
Reggel 8ra mész este 6-7ig? költözzél !
2017. szept. 3. 00:01
 6/9 anonim ***** válasza:
88%

Le tudnád írni értelmesen, hogy miről beszélsz?

A munkába járásért nem fizet a munkaadó, semmi köze hozzá, ha messze laksz költözz közelebb vagy dolgozz máshol.

Hánytól hányig DOLGOZOL és mennyit fizetnek ki?

2017. szept. 3. 00:07
 7/9 anonim ***** válasza:
71%

Ne etessétek ez a kamu munkaügyes kérdező, mindig telerakja elvi hibákkal a kérdését, a matekot is rühelli, meg sz4r is benne, közben meg jót röhög a válaszadókon, akiknek ez nem tűnik fel :)

20-6 emberek figyelem az 14 és nem 13, továbbá 14-3 az bizony még mindig 11!

2017. szept. 3. 08:56
 8/9 A kérdező kommentje:
Igazából az egèsz munkám utazással kapcsolatos. Reggel 7:00 -kor felveszem a munkát és este 8:20-kor parkolók le a munkahely elött. Este 6:00-kor vègeznènk de a fönök el vár még egy kanyart ami plusz 1.5 óra. De fizetni azt nem akar rendesen. Ezèrt vett le megint egy órát, hogy egy óra hosszát úgy se csináltok semmit. Ezèrt döntöttünk úgy hogy ezután az utolsó kört egyikünk se válallja!
2017. szept. 3. 11:23
 9/9 anonim ***** válasza:
79%

Az isten áldjon már meg, miért nem tudsz konkrétumot írni? Így nem lehet normális választ adni...

Ugyanis nem mindegy, hogy mondjuk szállító vagy, aki hazaviheti a céges autót, amivel reggel bemegy a telephelyre ahol felveszi a munkát és a fuvarokat és nekiindul (majd este fordítva ugyan ez) vagy mondjuk üzletkötő, aki otthonról helyből az első ügyfélhez indul...

2017. szept. 3. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!