Szerintetek ez a fajta sportfogadás nyereséges?
Nem reklámozni szeretném, csak a véleményetekre vagyok kiváncsi és arra, hogy valaki próbálta e már.
Megnéztem az adatokat. Kérlek erősítsd meg a többiek miatt is hogy valósok az alábbi eredményeid (a profitot illetően):
2012-07-06 $251
2016-09-01 $17,280
2017-09-01 $21,222
Az első és utolsó dátum között 269 hét és 21 ezer dollár külünbség van. Tehát átlagosan kerestél 21,000 / 269 = 78 dollárt hetente az elmúlt 5 évben pókerből.
A második és utolsó dátum között 52 hét és 3,942 dollár különbség van. Tehát átlagosan kerestél 3,942 / 52 = 76 dollárt hetente az elmúlt 1 évben pókerből.
Havi 80 ezer Ft-ból szerintem nem lehet megélni.
Még nem szolgáltattál bizonyítékot arra hogy pókerből megélsz. Amit mutattál, abból annyit látok hogy nem élsz meg belőle.
Nem ismerem a PokerStars rendszerét, de van olyan ott hogy "transaction history" vagy "account history"? Egy olyan rész ami mutatja hogy mennyi pénz lett feltöltve a számlára és mennyi lett kiutalva. Küldjél erről screenshotot ha azt mondod hogy a SharkScope nem tartalmaz minden nyereményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!