Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Milyen fajta munkahelyeken...

Milyen fajta munkahelyeken szoktak alkoholszondát fújatni és/vagy drogtesztet végezni?

Figyelt kérdés
Úgy általánosságban.
2017. aug. 16. 14:30
 1/9 anonim ***** válasza:
79%
Teljesen véletlenszerű, hogy hol csinálják, bárhol megtehetik, nyilván a járművet vezetők között gyakoribb.
2017. aug. 16. 14:32
 2/9 A kérdező kommentje:

Köszi!

Úgy értettem hogy mondjuk bankokban? Gyárakban? Hotelekben? Éttermekben? Állami hivatal? Iskola? Kórház?

Ilyesmikre gondoltam.

2017. aug. 16. 14:45
 3/9 anonim ***** válasza:
Persze, simán lehet ezeken a helyeken is.
2017. aug. 16. 14:45
 4/9 anonim ***** válasza:
A drogteszt végzése legális? Azt olvastam, nem olyan egyszerű az jogilag...
2017. aug. 16. 14:53
 5/9 anonim ***** válasza:
Bármely munkahelyen előfordul alkoholszonda.
2017. aug. 16. 15:26
 6/9 anonim ***** válasza:

Faterom munkahelyén új vezetőség lett beharangozták, hogy aki elbukik alkoholszondán 3 alkalommal az repül. Kapásból csináltak is egyet aznap 60-ból 7-nek (irodisták, megy egy első napos ember) volt rendben a többieknek ment a strigula.

Másnap szintén elbukott a többség, az óta eltelt 2 év, de nem szondáztak. Faterom 15-20 éve nem jött haza józanul munkából.

Reggel úgy indul a napja 4-kor kel feles+kávék+szarás majd irány a busz,érkezéskor irány a kocsma feles+kávé+sör, délben van 40 perc szünetük, akkor gyárilag megindulnak feles+kávé+sör és arra büszke a balfék, hogy már kivan nekik előre készítve az asztalukhoz.

A gyárban szintén isznak, hazafele van 2 kocsma 1-1 üveg sörre megáll minden nap, hazajön eszik+szarik, majd 2-3 óra kocsmázás, eszik+szarik és 10-ig csapatja tovább, hazajön és lenyomja a szokásos eszik+szarik combot ismét.

Az évek során megtanulta, hogy minden étkezés után WC-re megy, így nem szarik be a kocsmában és akkor nem küldik haza.

Ma szabin van, hallom a kávéval már zörög, akkor jön a WC-és is mindjárt, opsz elkéstem az ajtócsukással, már jön is a szag!

2017. aug. 17. 07:12
 7/9 anonim válasza:
Ha nekem is állandóan szarnom kéne, én is alkoholista lennék. 😂😂😂
2017. aug. 17. 08:16
 8/9 A kérdező kommentje:

Köszi az eddigi válaszokat!

Én is alkoholista vagyok, minden nap kb 1 deci pálesszel kezdődik. Munka után meg még 3-4 sör, mindez feszültség- és idegeskedésoldás miatt. És ezek csak a munkanapok, amikor visszafogom magam. Irodista középvezető vagyok és kb 10 éve szoktam rá, de a munkában még sosem okozott ez gondot, pont hogy ellazít.

Egy ismerősöm mesélte, aki nem is alkoholista, hogy előző este ivott, lefeküdt rendesen reggel ment munkába, aztán szondázás volt és 9 év után kirúgták, mert még az előző éjjeli pia benne volt. Azt mondta náluk is új vezetőség vezette be a dolgot.

2017. aug. 17. 16:56
 9/9 anonim ***** válasza:
Kérdező, te is beszarsz? :D
2017. aug. 17. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!