Szerintetek ez a fajta sportfogadás nyereséges?
Nem reklámozni szeretném, csak a véleményetekre vagyok kiváncsi és arra, hogy valaki próbálta e már.
Arbitrage fogadás például nyereséges :)
És attól, hogy pár ember ebből él még nem mennek csődbe.
Én nyitott vagyok arra hogy bizonyítsd az állításodat miszerint pókerből élsz. Nem vagyunk előrébb attól hogy káromkodsz.
Elmondom mi a helyzet veled: elhitted hogy a pókerből meg lehet élni, ezért belefektettél rengeteg időt, és most ugyan nyersz kisebb-nagyobb összegeket, de összeségében negatív az egyenleg és/vagy az időráfordítás miatt nem éri meg. Ezt nem akarod elismerni, ezért agresszívan reagálsz amikor valaki az álomvilágoddal össze nem egyeztethető valóságra felhívja a figyelmedet.
Egy ajánlat: az országon belül bárhová elutazok és ha bizonyítod hogy a pókerből élsz, akkor megkapod tőlem készpénzben az elmúlt 12 hónap átlagát. Áll az alku? Mi a kifogásod? (Tudom, tudom, azért mert f-sz vagyok, de azon kívűl miért nem élsz ezzel a nagyszerű lehetőséggel?)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!