Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Hogyan lehet tartósan, stabila...

Hogyan lehet tartósan, stabilan (nem feltétlen gyorsan és könnyen) pénzt keresni fogadásokkal?

Figyelt kérdés

Nyilván, ha benne vagyunk a "körökbe" és tudjuk előre, hogy ki fog nyerni úgy könnyű, de talán van esélye annak is akinek e profi körök helyett csak a "JPÉ" maradt.

Milyen módszerek vannak arra, hogy matematikát vagy egyéb módszert kihasználva tartósan lehessen profitálni?

(Megjegyzem, semmilyen formában nem érdekel semmilyen sport, így abszolút érzelemmentes tudnék lenni, csupán a profit érdekel.)

2017. aug. 27. 07:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
"Én úgy tudom, hogy azért lehet tartósan pénzt kivenni a rendszerből, mert ami stabilan tartja a rendszert, az az emberek hülyesége. "---Igen így van, teljes mértékben igazad van, a hozzád hasonló hülyékre alapoznak és láthatóan bejön nekik!
2017. aug. 27. 11:09
 12/18 anonim ***** válasza:

"Én úgy tudom, hogy azért lehet tartósan pénzt kivenni a rendszerből, mert ami stabilan tartja a rendszert, az az emberek hülyesége.

Ugyanis sokkal többen vannak azok, akik érzelemből vezérelve, hirtelen felindulásból, vakmerően játszanak"

Te kevered a sportfogadást a pókerral. A pókerban mivel a többiek ellen játszol valóban lehet nyerni ha higadtan, matematikai esélyeket figyelembe véve játszol.

De ezért egyre több is a robot akik ebben jobbak mint az emberek.

2017. aug. 27. 11:10
 13/18 anonim ***** válasza:
88%

"A véletlen viszont hozhatja úgy a dolgot, hogy 10x veszít az illető egymás után, aminek hatására elbizonytalanodik és a félelme miatt nem folytatja, holott, ha folytatná a sort kiegyenlítődne és jól. Csupán a véletlen úgy adta, hogy szerencsétlennek érezze magát."

- aha, látom, már eljutottál a Martingale-módszerig. Ha vesztesz, duplázd, majd visszanyered, mert most már jönni kell egynek, most már jönni kell...

Örülök, hogy élnek a hagyományok, mert legalább 400 éve ezzel a "csodás módszerrel" kopasztják meg a bepalizható idiótákat, legyen az rulett, forex, vagy sportfogadás. Sok sikert!

Én meg egyébként jós vagyok. Ezeken a linkeken elolvashatod, mi vár rád és miért:

[link]

[link]

2017. aug. 27. 14:43
 14/18 A kérdező kommentje:

Utolsó:

Nagyon jó írás, elolvastam őket.

Először nem értettem, hogy miért írtad ezt, aztán miután elolvastam amit küldtél, rájöttem, hogy igazából én fogalmaztam hülyén.

Valóban nem törvényszerű, az, hogy ha volt valakinek egy rossz sorozata, akkor utána csak jó lehet. A helyes megfogalmazás így akar szólni:

Benne van a pakliban az is, hogy valaki 100x veszít 100-ból, (hiába kicsi az esélye, megeshet) a stratégia lényege az lenne, hogy egy rosszabb sorozat után ne essünk pánikba és változtassunk az amúgy eredetileg jó stratégián (feltételezve, hogy az tényleg jó hosszútávon, de egyre többet olvastam a témában és úgy látszik vagy nincs ilyen, vagy akik tudnak ilyenről nyilván nem hozzák nyilvánosságra :P ) a tőzsdén is alapvetően ez a pszichológiai buktató, hogy sokan megijednek egy rövidtávú, de komolynak látszó áresésnél és őrült módjára kezdik eladni a részvényt, feltételezve, hogy tovább folytatódik a tendencia és sokszor tapasztalják, hogy miután eladták, elkezd nőni, úgy ahogy eredetileg feltételezték. Tehát az érzelem dominált a racionalitással szemben.

Egyébként a szerencsejátékot elítélem, igazából mindenkit hülyének tartok aki szerencsejátékozik, kivéve azt aki tartósan ki tudja használni a rendszert és tényleg keres vele, mert akkor látom értelmét.

Nem kell félteni engem azért, soha nem szerencsejátékoztam és amennyiben nem látok értelmes módot arra, hogy hogyan lehetne ebből tartósan pénzt kivenni, el sem kezdeném.

2017. aug. 27. 20:22
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

Akkor jó.

Egyébként az egyetlen szerencsejáték-szerű dolog amiben lehet tartósan nyerni, az a póker.

A többiben mindig a kaszinó, vagy a sportfogadóiroda ellen játszol, és direkt úgy van kitalálva a játék, hogy hosszútávon csak veszíthessen mindenki.

A pókerben viszont a többi játékos ellen játszol, nem a kaszinó ellen. A kaszinónak itt az a haszna, hogy minden kör végén leszedi a sápot a pénzből.

Ebből következik, hogy itt az a stratégia, hogy minél előbb kell nyerni. Különben itt is a kaszinó visz mindent, mindenkitől.

De itt legalább LEHET tartósan nyerni.

2017. aug. 27. 23:55
 16/18 anonim ***** válasza:
Tévedések vígjátéka ,anno Shakespeare.A sok filozófus sokat locsog-fecseg. Annyit ,hogy .ha valamit csinálnék annak ,tudni kén a szakmai szabályait,nem csak ukk-mukk-fukk belevágni. Mostani példa: A Real Margit a legutóbbi 58 mérkőzésén minden meccsén rúgott gólt.Tehát ,ha én ezt ,zirka 30% oddsal megfogadom,mérkőzésenként 100 ójróval ,az zirka 6000 ójró. Egyharmada 2000 ójró,annyi ,mint 600 000 HUF.1 000 000 ilyen példát lehet találni.Ftc,bayern,PSG,Đoko,Federeer,Nadal,Milan,Barca,i tako daljeje.....
2017. aug. 28. 16:32
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

Kell pszichologiai szabalyrendszer.

Kell egy strategia. Oddsportal-on visszatudod nezni az elozo evekre visszamenoleg, hogy az adott csapat hogyan teljesitett. Minimum 3 evig stabilan hozzaaz eredmenyt.

Golokra, pontokra fogadj. A lenyeg, hogy olyan fogadasi tipust hasznalj, ami fuggetlen a ket csap eredmenyetol.

Kis tetekkel nem erdemes foglalkozni. Minimum 400 euro/meccs.

Mivel a strategia valojaban egy szurorendszer, igy minnel jobban szigoritsd!

Lehet, hogy heti 10 meccs megy at a szurodon es abbol stabilan jon, tiszta nyereseggel egy meccs, mondjuk havi 4 meccs, de meg mindig jobb, mint vesziteni.

2017. szept. 10. 08:19
 18/18 Beviz Elek ***** válasza:

Még csak kicsiben tesztelem, de úgy néz ki lehet vele pénzt csinálni, napi 15%ot gyarapodik a számlám átlagosan (kB 100 meccs alapján)

A martingale módszert el kell felejteni, lehet hogy hosszú ideig megy, de sosem tudni hogy mikor jön egy rossz sorozat és buksz mindent.

Minden információ fent van az interneten csak olvasni kell, matekozni egy kicsit és a legkisebb tétekkel tesztelni egy adott keretből.

2017. nov. 27. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!