Tippmix fogadásokkal ez kivitelezhető?
"Én annyira nem értek a focihoz, viszont van egy régi kedves barátom"
Ez már eleve rosszul kezdődik. Egyébként az sem él meg a tippmixből aki ért a focihoz. Csak a függők játsszák ezt éjjel nappal.
Nem kivitelezhető, az oddsok úgy vannak kitalálva, hogy mindig a háznak kedvezzen. Pl. egy meccs, ahol 50-50%-ot adnak mindkét csapatnak, mert papíron egyforma erősek, ez lenne nullszaldós: 1 3,00x x 3,00 2 3,00x odds. Ekkor lenne várható értéked 0. Ehhez képest ilyenkor a valóságban 2,75 3,30 2,75 körüli oddszok vannak---> egyből negatív a várható nyeremény (veszteséges számodra hosszútávon)
2 esetben lehet profitos hosszú távon, vagy arbitrázs fogadásokkal (előbb utóbb kizárnak a fogadóoldalról, ha észreveszik) vagy pedig úgy, hogy kapcsolataid révén eljut hozzád az infó megbundázott meccsekről.
Sima mezei fogadóként pénzégetés az egész hosszútávon.
"van egy régi kedves barátom, aki kis kora óta rajong a fociért, minden tud a csapatokról,"
No, és ez az ismerősöd hol tart a tippmixben? mennyit "keres" vele? Mert ha ennyire ért hozzá, akkor nyilván már megpróbálta... Faggasd ki és gondolkodj el azon, amit mond. Lehet, hogy ismeri a csapatokat, de bunda - botrányok mindig is voltak és jó eséllyel lesznek is, amíg emberek vesznek részt benne és le lehet őket fizetni :-(
"Van egy nagyobb összeg amit félretettem."
Na, akkor köszönj el szépen ettől az összegtől és apránként add a barátodnak. Lehet, néha még nyerni is fogtok, aztán meg majd még nagyobbat bukni...
Mint írták, a tippmix szerencsejáték és az nem arról szól, hogy a fogadó nyerjen, hanem arról, hogy a cég hülyére keresse magát.
Én mindenesetre a félretett pénzemet nem áldoznám erre, hanem befektetném olyanba, ami tényleg pénzt hoz...
De ha mindenképpen ki akarod próbálni és erős jellem vagy, ráadásul azt is kibírod majd, ha a barátod nyaggat a pénzért és megharagszik rád, mert nem adsz, akkor a félretett pénzed egyik felét kösd le felvehetetlen helyen és a másik felével kezd csak el... De akkor is búcsúzz el attól a pénztől - mintha nem is lenne...
(nem a levegőbe beszélek - totóztam és tőzsdéztem is)
"van egy régi kedves barátom, aki kis kora óta rajong a fociért, minden tud a csapatokról,"
Akkor miért nem kereste magát hülyére eddig? tipp mixet pár száz forinttal is el lehet kezdeni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!