Wishen létezik ingyen termék?
Amire az van írva hogy ingyenes annak általában nem 1 dollár hanem 2 dollár a postaköltsége, és a termék mondjuk ér egy dollárt. Magyarul ez úgy van ha ott látsz egy dolláros terméket annak egy dollár a postaköltsége, de ha pár nap múlva amit láttál egy dollárért és ingyenes akkor a postaköltséget megnövelik kettő dollárra.
Magyarul a termék árát beleinvesztálják a postaköltségbe ezért tüntetik fel ingyenesnek.
Tudom ez nem a kérdés része, de ha látsz egy terméket 90% os kedvezménnyel azok túl vannak árazva, maximum 10% al olcsóbban vennéd meg mint pl máshol, ennek sem kell bedőlni. Ott direkt túlárazzák hogy sok vevőt vegyenek rá a vásárlásra, ugye hirtelen ránézésre szép és jó, de én nagyon sok terméknek utánajárok mennyi a valós ára, ha csak pár száz forinttal olcsóbb mint idehaza akkor megveszem idehaza azzal az erővel.
Köszönöm a válaszokat :)
Utólag láttam, hogy mégis kér számlaszámot, így nem mertem kérni. Csalódtam az oldalban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!