Létezik-e nyugaton olyan munkaadó, hogy a szállást ingyen fizeti DE! 1 edül vagy 1 lakásban?
"Azért kéne mert utálok másokkal lakni...
Hát 8 ált. om van."
Előbb legyen magas szintű tudásod és utána lehetnek igényeid. Ma Magyarországon szerintem az egyik legnagyobb probléma, hogy sok embernek piszok magasak az igényei, de letett munka, tudás nincs mögötte.
Így "pöffeszkedhet" egy McDonalds-os dolgozó (nem, nem a Balázska :D, hanem egy ismerősöm) hitelre vett Chevroletben, aminek a törlesztőrészleteit persze nem bírja fizetni, ezért az idős szülei takarításból segítik, amibe belerokkantak, stb.
En ugy jottem ki Nemetorszagban, hogy 1 honapig egy 3 fos szobaban laktam napi 7,5 euroert, kozos wc es konyha hasznalattal. Aztan mas munkam lett, atkoltozem masik varosba, ott 2en voltunk egy szobaba, de volt olyan, ahol 4en, es csak magyarok. Igy eltem fel evig. Valamit valamiert. Ha elakarsz indulni valahogy, olyan nincs, hogy utalok masokkal lakni, meg ez nem tetszik, az nem tetszik...nem ehet valogatni. Most kulon lakast berelek a csaladommal.
De a tobbi hozzaszolo jol irja. Ha valami olyan szakmad van, ami egetoen hianyszakma, akkor fizethetik, de nem hiszem, hogy 8 altalanossal ez a kategoria lennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!