Létezik ingyenes megoldás a Telenorosoknak az egyenleg lekérdezésére? :D
Figyelt kérdés
(A súgó nem vált be, mert a régi oldalt mutatja, és itt is csak arra mutató leírásokat találtam, amilyen menüpont már nem létezik.)2012. aug. 27. 20:55
2/9 A kérdező kommentje:
Ezzel nem segítesz semmit.. Már minden lehetséges helyet megvizsgáltam, de sehol nincs ilyen, hogy egyenleg lekérdezése, vagy hasonló.
2012. aug. 28. 10:17
3/9 anonim válasza:
Akkor még vizsgálgasd egy kicsit!
"Egyenlegfeltöltés és -információ"
4/9 A kérdező kommentje:
És lennél szíves leírni, hol van ilyen? Tényleg láttam HASONLÓT, de az csak szöveg volt... És az is csak hasonló, ilyen menü maximum egy régebbi változatán lehetett a Telenor Online-nak.
2012. aug. 28. 16:03
5/9 anonim válasza:
ELÖFIZETÉSEIM menüpont alatt, a bal oldalon.
6/9 anonim válasza:
A MyMenuben allitolag. Nekem elso alkalommal mukodott, azota soha. Elvileg *111# - hivas - 3 pont az egyenleg lekerdezes, de nekem sem sikerul.
7/9 anonim válasza:
Nagyon köszönöm, pont így működik, csak nem a 3 as pont az egyenleglekérdezés....hanem talán a 4-es...be kell ütni...akkor mégegyszer megkérdezi hogy Általános egyenleg az 1-es és ha azt beütöd a következőben már kiadja az egyenlegedet, köszönöm nekem sikerült....és azt hiszem tényleg ingyen..az első kód után a csillagos meg a dupla keresztes után mintha üzi lett volna ugy kell elküldeni..kkösz
8/9 Satro33 válasza:
A (*111#)-et tárcsázzátok. Azon belül megtaláljátok, hogy hogyan lehet az egyenleg lekérdezéshez jutni.
9/9 anonim válasza:
A *111# csak egy idióta menüt hoz, abban egyenleg lekérdezés nincs. Ráadásul használni sem lehet, mert ha bekapcsolom a billentyűzetet, az kitakarja a küldés gombot, az entert pedig nem fogadja el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!