Mit tehet egy 18 éves gimnazista ha a szülei nem segítik?
Figyelt kérdés
Nem adnak pénzt a tankönyvekre, iskolai holmikra, ruhára.2017. aug. 21. 10:06
11/12 A kérdező kommentje:
tizen éves koráig a nagyszülei nevelték mert a szülei inkább ittak és kocsmákat vezettek hatalmas tartozásik vannak a ház az érintett nevén a fizetésüket az érintett bankszámlájára utalják és igen...iskola után 2től este 10ig dolgozik de nem elég mindenre az a pár tízezer a családi pótlékot az szüleik veszik fel amiből egy forintot sem költenek rá (titeket 18 éves korotokban elzavartak otthonról? ti elfogjátok küldeni a gyerekeiteket? ha igen akkor azok NEM szülők és ti sem vagytok annak valók!!!!)
2017. aug. 21. 19:59
12/12 anonim válasza:
Én 14 éves koromtól eltartom magam, amíg nem tudtam elköltözni a szülői házból, beszálltam a rezsibe, kajába.
9 év múlva lett annyi pénzem, hogy vettem egy kis lakást. Anyám anyagilag soha nem tudott segíteni, hiába szeretett volna, mert apám mindent elivott. Viszont segített kimeszelni a lakást. :)
Az én korosztályom korán "lett felnőtt", mert a szülők, és sokszor a körülmények is ezt követelték meg.
Így a magam részéről nem értem, ha a fiatalok sírnak, és mindenre a megoldást kizárólag a szülőktől várják.
Viszont a diákéveim alatt a szüleim engem is etettek és ruháztak volna, függetlenül attól, hogy éppen hány éves vagyok. Valószínűleg egy bizonyos korhatárt azért szabtak volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!