Hogyan lehetne ezt a helyzetet megoldani?
Figyelt kérdés
Jövő hónapban még nem lesz teljes havi fizetésem, csak pár napos. Az albérletet Viszont fizetnem kell, ami 100ezer forint. Hogy tudnék összeszedni ennyi pénzt, ha a fizetésem nem jöhet szóba?2017. aug. 18. 10:03
1/6 anonim válasza:
Hétvégi alkalmi munkával vagy ha esetleg van folyószámla hitelkereted, akkor annak a segítségével (kötözködőknek: igen, tudom, azt felmondják, ha nem érkezik jövedelem, de nem tudjuk, mennyi ideig nem volt munkája a kérdezőnek. Ha pl. csak 2 hétig, akkor nem mondják fel.
2/6 A kérdező kommentje:
sajnos nem lehet folyószámlahitelem. a hétvégi munka meg azért esik ki, mert valószínű szombaton is dolgozni kell majd (kedden megyek próbanapra), plusz 2 gyereket nevelek egyedül, 0 segítséggel.
2017. aug. 18. 12:51
3/6 anonim válasza:
Nem tudsz valamit átmenetileg zálogba adni?
Aranygyűrű, nyaklánc, műszaki cikk (pl laptop)
4/6 A kérdező kommentje:
sajnos ott tartok, hogy csak egy régi tv-nk van, egy újan 30ezret érő lassan egy éves Archos 55b platinum telefonom és hasonló állapotú hűtőnk, amibe fagyasztó sincs. Szóval semmim sincs, ami megoldaná a problémám. munkát ezerrel keresek, kapni is fogok, hisz aki keres, az talál.
Csak a szeptemberi lakbért nem tudom, hogy fizessem ki majdn
2017. aug. 18. 21:13
5/6 anonim válasza:
Rokon, családi segítség?
Nem kekeckedésként írom, de nem sok a 100E lakbér? (tudom most mindegy de emiatt lehet h nincs tartalékod, mert sokat fizetsz.)
6/6 A kérdező kommentje:
senkim sincs, aki érdemben tudna segíteni. örülök, hogy egyáltalán van hol lakjak a gyerekekkel... sajnos volt olyan, hogy nem volt hol aludni .. persze feltaláltam magam, de az se tartható hosszútávon, hogy másaál alszunk.
2017. aug. 19. 10:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!