Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Miért bizalmatlanok az emberek...

Miért bizalmatlanok az emberek a független tanácsadókkal szemben? Miért hiszik azt, hogy egyből valamit kötniük kell? Vagy rá akarunk vmit erőltetni? Mikor csak neki akarunk segíteni a legjobbat megtalálni.

Figyelt kérdés
Én nem rég keztem el egy független tanácsadó cégnél dolgozni! Saját tapasztalat, hogy nem vernek át! Teljesen díjmentesen , és kötetlenül segítünk a piacon a legjobbat megtalálni az ügyfélnek. Ami még fontos, sem bankhoz sem biztosítóhoz nem tartozom! Egyszerüen nem értem az embereket, hogy miért nem szánnak erre legalább 45 percet , hogy meghallgasák? Mikor díjmentes semmibe nem kerül és nekik sporolunk? Olyan véleményekre lenne szükségem ami tanácsot ad és épít! Olyanok ne írjanak akik csak bunkózni akarnak!
2017. aug. 6. 13:15
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező, te minden egyes hozzászólásoddal csak jobban lejáratod magadat. Ez a hisztis kirohanás kb. egy 14 éves szellemi szintjének felel meg. Érveid gyerekesek és röhejesek. Kiírtál egy kérdést, írtál hozzászólásokat, utána meg felháborodsz, hogy ítélkezünk?

Azért ítélünk el, mert amiket írtál az elítélendő. Önzetlen segítségnyújtásnak akarod beállítani a szándékodat, amiről minden épelméjű ember számára egyértelmű, hogy csak a jutalékra mész. Ráadásul a helyesírásod is borzalmas. Tőled kéne elfogadni pénzügyi tanácsokat?

2017. aug. 8. 08:22
 22/22 anonim ***** válasza:
Kérdező, ne hisztizz. Olvasgasd, ízlelgesd a 19-es hozzászólást. Minden, de tényleg mindent elmondott a fajtátokról. Tökéletes válasz, aranyba kéne keretezni.
2017. aug. 8. 08:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!