Ilyen esetben szólni kell, hogy rossz helyre utaltak?
Figyelt kérdés
Párom hónapokkal ezelőtt felmondott, áprilisban jött el a cégtől. Megkapta a papírokat és a fizetését, minden rendben volt. És most utalt a cég 80 ezer forintot, a közleményben munkabér szerepel. Párom arra gondol, hogy mivel az utolsó hónapokban nem kapott bónuszt, talán most egyösszegben megkapta. De nekem gyanús, miért utalna a cég munkabért valakinek, aki nem dolgozik már ott? Azzal tisztában vagyok, hogy ha jogosulatlanul kapta a pénzt, akkor vissza kell utalni. Csak azon gondolkozom, vajon a páromnak kell megkeresni a céget, hogy ez most mi, vagy várhat szépen, és ha senkinek nem hiányzik a pénz, akkor megtarthatja? Magamat ismerve hétfőn első dolgom lenne odatelefonálni, de ő utált ott dolgozni, és azt mondta, ha a cég nem jelentkezik, ő bizony nem fog szólni. Lehet ebből gondja?2017. aug. 5. 13:11
1/4 anonim válasza:
Valószínűleg ez még jár neki.
Nem kell szólnia, de ha kiderül, hogy tévedés történt és visszakérik, akkor vissza kell utálnia.
2/4 anonim válasza:
Igen, meg kell kérdezni, ez nem óvoda, hogy jaj nem szeretem meg nem szerettem. Úgyis később kiderül, ha téves utalás volt és akkor még balhézhat is a céggel. Inkább meg kell ezt előzni.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Tudom, hogy ez nem óvoda, és vissza is utalja, ha kérik, de úgy van vele, ha nem szólnak, akkor vessenek magukra, ő nem fog nekik szólni.
2017. aug. 5. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!