Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Most mit csináljak? Teszveszes...

Most mit csináljak? Teszveszes kérdés. írjatok gyorsan légyszi.

Figyelt kérdés

a teszvesz.hu oldalon kinéztem magamnak egy gitárt.

volt egy kikiáltási ára ami: 7500 ft volt. én licitáltam rá 7600 ft-ot de a minimál árat nem értem el.

aztán mikor vége volt az aukciónak kaptam egy levelet ,hogy mivel én licitáltam rá a legnagyobbat köteles vagyok átvenni. de a nőnek az adatait nem kaptam meg. írtam neki a "kérdések és válaszok a termékkel kapcsolatba" de nem válaszolt rá.

most kinéztem egy másik gitárt is.

kérlek csak azok írjanak,akik nagy teszveszesek.

köszönöm!

2010. máj. 23. 14:12
 1/4 anonim ***** válasza:
0%
Én csak vaterázok 800+ értékeléssel, de sajnos én nem segíthetek, meg lett tiltva.
2010. máj. 23. 14:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha nem kaptad meg az adatait az eladónak, akkor menj be a vásárolt termékekbe, ott a gitár mellett van egy kis nyíllal legördülő sáv, ott válaszd ki a partner adatainak lekérése sort, és akkor megjelenik egy ablak, hogy megjelenítés, vagy küldés e-mailban. Egyszerűbb, ha az e-mailt választod. Utána nézd meg a postád, és ott kell lenni az eladó adatainak, telefonszámának. Nem volt az értesítésnél, mikor elolvastad, hogy megnyerted az aukciót, felhívás hogy töltsd ki a szállítási opciók űrlapot? Nézd meg, és ha van, akkor azt töltsd ki. Ott kiválaszthatod, hogy milyen módon kívánod átvenni, fizetni. Folyószámlára utalás és posta, esetleg személyes átvétel. Ott az eladó meg szokta adni a költségeket, és ha kitöltöd, válaszolnia kell rá. Nem biztos, hogy az aukció oldalán a kérdések és válaszok részt olvassa, ha lezárult a licitidő. Próbáld meg, amit írtam, kezdheted a második lehetőséggel, hátha az gyorsabb. Az elsőnek leírtnál telefonon tudsz egyeztetni. Sok sikert!!!
2010. máj. 23. 14:36
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha a minimálárat nem éred el,akkor nem fogja a gitárt odaadni,hiszen az azért van megadva,mert annál olcsóbban nem akarja eladni.
2010. máj. 23. 15:30
 4/4 anonim ***** válasza:
Az első válaszoló vagyok. Ha a minimálárat nem érted el, akkor nem írták volna, hogy megnyerted a licitet. Olvasd el még egyszer a teszvesz levelét.
2010. máj. 23. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!