Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Csak szerintem b* zis Elon...

Csak szerintem b* zis Elon Musk népszerűsége?

Figyelt kérdés

Komolyan mondom minden bejelentését szinte izgalmi állapotban hallgatják vagy veszik fel.

Semmi másról nem szólnak ezek a riportok, csak hogy ha ez a faszi csinál valamit, akkor hű de k* rva okos, ha meg inkább eláll egy üzleti fogástól akkor meg milyen okos.

Arról egy r* hadt szó nem esik, hogy esetlegesen milyen problémák adódhatnak pl. a Hyperloopnál vagy hogy egyáltalán hogyan működne vele a tömegközlekedés, amikor bedobnak egy 600 km/h-ával száguldó koporsóba egy csőben.

Rengeteg ponton kikezdhető néhány fogása és ezzel nem azt mondom, hogy nem működik, amit csinál, de ugyan magyarázzák már el, hogy mégis mit hogy képzel, nem arra vagyok kíváncsi, hogy milyen csodálatosan áll az orgazmáló tömegek előtt.

Azon kívül megállás nélkül csak Elon-ról van szó, pedig ő sokszor csak társvállalkozó, a többiekről egy szó sem esik.

2017. júl. 31. 20:38
 1/9 anonim ***** válasza:
A hapsi kitoltva a önpromózást. Valószínűleg havi több milliárd Ft-ot költenek arra hogy ott legyen a hírekben, de ez kell ha valaki BMW vagy Audi szintű márkát akar építeni a Teslából.
2017. aug. 1. 06:35
 2/9 anonim ***** válasza:

Csak szerinted. Szerintem be like Elon.

[link]

2017. aug. 2. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Előző: ez a kép tele van óriási csúsztatásokkal, pont azt a propagandát nyomja amit Elon Musk képvisel.
2017. aug. 2. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ő és még 500 másik mérnök nem gondoltak azokra a dolgokra, amikre te igen? Szerinted az a rengeteg ponton kikezdhető fogás csak a te zsenidet nem kerülte el? Valószínűleg arról van szó, hogy te is és persze mi is információhiányban szenvedünk. Azt mondják, mutatják be, amit ők mondani és mutatni akarnak. Nem cél, hogy a technológiai részleteket megosszák, hogy a te kétségeidet eloszlassák. Sőt, ennek ellenkezője a cél. A kérdésed infantilis és hiteltelen. Ha csak tized akkora vállalkozózseni lennél mint ő.... jah, akkor nem tennél fel ilyen kérdést. Abban igazad lehet, hogy a hype szándékos, ez viszi az üzletet, meg a részvényárfolyamokat. Ezt is nálunk sokkal okosabbak találják ki, hogy mit hogyan kommunikáljanak. Szerintem semmit sem mondanak véletlenül, még a legképtelenebb állításokat sem.

Tehát mégegyszer: nem fogják neked elmagyarázni. Majd megtudhatod felületesen, hogy hogyan működik ha levédették, illetve használhatod is ha egyszer piacra kerül és fizetsz érte.

2017. aug. 3. 11:42
 5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, hogy ennyi időt szántál a hozzászólás megírására, ugyanis ezt az időt arra is szentelhetted volna, hogy Elon képeire maszturbálsz.
2017. aug. 3. 11:51
 6/9 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül hogy én sem értek egyet minden pontjával, van benne igazság amit ír.
2017. aug. 3. 16:35
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Én baromira l*szarom, hogy mennyire hype-olják őt, ettől függetlenül nagyon kedvelem őt.

Egyáltalán nem tökéletes, mint ember (hogy lenne, amikor autisztikus személyiségjegyeket mutat), egy csomó meglátásával is vitatkoznék.

De imádom a hozzá hasonló kreatív, érdekesen gondolkodó embereket. Az élet minden területén olyan emberekre, akiknek az övéhez hasonló az élethez hozzáállása és elhivatottsága.

2017. aug. 30. 19:45
 8/9 anonim válasza:
Csak irigy vagy.
2017. dec. 27. 11:34
 9/9 anonim válasza:
A pénz és a részvények miatt népszerűsíti magát és ehhez rohadt nagy érzéke van, ennyi. Aztán, hogy néhány dolga be is jön mellette az megint plusz pénz. Az meg hogy a rajongók elmebeteg fanatizmust csinálnak belőle, azzal nem lehet mit csinálni.
2018. márc. 31. 20:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!