Mihez kezdenél 2 290 millió Ft-al?
Figyelt kérdés
2010. máj. 22. 12:41
11/22 anonim válasza:
Én legyártatnám a találmányom 100-200 darabban. aztán meggazdagodnék és vennék egy házat ahol édesanyám is velem lakhatna meg a testvéreim és nagyon sok rászorulónak segítenék.
13/22 anonim válasza:
Biztosítanám a családom jövőjét, Kiváltanám a házat magamnak , amit az apám adósságban hagyott ránk, mielőtt elköltözött és árverezik miatta, felújjíttatnám,testvéreimnek, meg a családban akik vannak és akikre eddig is számíthattam adnék belőle.
14/22 anonim válasza:
Én bankot alapítanék belőle, és megpróbálnám lepipálni a sok külföldről besunnyogott bankot :)
15/22 anonim válasza:
felújíttatnám ezt az egész háztömböt, amiben lakom, meg az önkormányzatnak is adnék belőle, hogy a várost fejlesszék (megondanám nekik,h miket konkrétan), meg vennék kiály bútorokat, meg minden, meg vennék még máshol is egy házat, beíratkoznék vmi olyan egyetemi szakra, ahova amúgy nem vennének fel, csak költségesre :D, meg egy csomó-csomó dolgot vennék magamnak pl rollert :D Meg csomó féle biciklit meg vennék magamnak ilyen nagy izét ami ilyen vizes és csúszkálni lehet rajta a dombon le :D Felfogadnék magam mellé "cselédeket", akik csakis azzal foglalkoznak, hogy az ízeltlábúakat eltakarítják a környezetemből :D Meghát élném belőle az életemet :) Mindenféle jó dolgokat csinálnék, pl elmennék az USA-ba meg Norvégiába meg vmi távolkeleti országba is elmennék... Ja meg vennék magamnak olyan számítógépet amiben rohadt sok a RAM és olyan gyors, mint a villám :D Ja meg még sofőröm is lenne meg egy jó kocsim és sose tanulnék meg vezetni! :D (mondjuk lehet így se fogok csak tömegközlekedni fogok sofőr helyett..:D)
16/22 anonim válasza:
Elmennék Ausztráliába, Peruba, USA-ba és Dél-Afrikába.
Az osztályomat elvinném valamilyen szigetre nyaralni osztálykirándulásként.
Vennék egy házat.
Vennék lovakat, mert nagyon szeretek lovagolni.
Támogatnám az állatotthonokat.
18/22 anonim válasza:
segíteném az állatmenhelyeket.
19/22 anonim válasza:
Én a szokások rabja vagyok. El Lottóznám. Így nagyobb eséllyel lehetne egy hármasom, vagy ha szerencsém van, négyesem.
20/22 anonim válasza:
2 290 millió ft al? hát.. még 1 normális BMW-t se tudnék venni:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!