Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ha túl sok paradicsom, illetve...

Ha túl sok paradicsom, illetve uborka termett a kertben amit nem bírok már elfogyasztani illetve felhasználni, azt valaki felvásárolja esetleg?

Figyelt kérdés
Nézegettem a hírdetéseket de paradicsom, vagy uborka felvásárlót nem igen találtam. Ti mit kezdenétek vele?

2017. júl. 14. 19:17
 1/8 anonim ***** válasza:
Kimennék holnap reggel nyolckor a piacra és viszonteladónak egy közös megegyezés után eladnám. ;)
2017. júl. 14. 19:21
 2/8 anonim ***** válasza:

Uborkát kovászolnám vagy eltenném csemegeubinak, paradicsomból paradicsomlét főznék.

[link]

[link]

[link]

[link]

2017. júl. 14. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
62%

A felvásárlók csak nagy tételben veszik, plusz őstermelői igazolvány és még egyéb dolgok szükségesek az eladáshoz.

Esetleg a szomszédokat hátha érdekelné.

2017. júl. 14. 19:43
 4/8 anonim ***** válasza:
Ha kimész a piacra odaviszed egy árushoz akinek van őstermelőije neked nem szükséges legyen őstermelőid ha ő rábólint és ármegegyezés szerint átveszi nem kell erröl tudnia senkinek.
2017. júl. 14. 20:45
 5/8 anonim ***** válasza:
Kiírnám a kapura egy táblára, hogy paradicsom, és uborka kapható. ( napi áron)
2017. júl. 14. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
55%

Az őstermelő szépen kicseszne magával és nem csak arról van szó, hogy esetleg egy értékesítőnek álcázott ellenőr vagy.

Neki ez csökkenti az adómentesen eladható mennyiségét, nem tud semmit az árú eredetéről, betegek lennének uborkádtól ő ütné meg a bokáját! (fosatós német uborkát magyarnak mondták, 1000 gazda termelt veszteséget és eladhatatlan árút, felvásárlási ár 160-ról leesett 30Ft-ra, ez lenne ott is csak kicsiben)

Én nem tenném kockára a megítélésem egy vödör uborka miatt, amin lenne vagy 200Ft!

2017. júl. 14. 21:25
 7/8 anonim ***** válasza:
Add a rászorulóknak.
2017. júl. 14. 21:31
 8/8 anonim ***** válasza:
add az állatoknak ha vannak, ha nincsenek vidd ki az állatkertbe, de amúgy én biztos paradicsomlét csinálnék belőle, vagy lekvárt almával, az uborkából savanyúságot és kovászost
2017. júl. 15. 08:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!