Mi a véleményed a bírósági végrehajtókról?
Sunyi szaralakok.
Majd valamelyik úgy jár, mint az a pár NAV ellenőr, remélhetőleg elmegy pár majomnak a kedve a szakmától...
Mondta ezt egy másik majom...
Azt azért megnézném, mit szólnál, ha Neked tartozna valaki kevés/sok pénzzel, és a végrehajtó - akinek az a dolga, hogy az érdeked képviselje, és behajtsa a követelésed - csak vakargatná azt, amilye van.
Tényleg 76%, fogadjunk, te nagyobb majom van, hogy ezeket a büdös férgeket véded.
Nem, én nem hajtok be senkitől semmit, mert nem vagyok egy kullancs, de tudnék mesélni a végrehajtók módszereiről, miket csinálnak....ha ezekkel egyetértesz, nagyon gyerek lehetsz még.
Az, hogy jövőre az összes végrehajtó állástalan lesz. Ugyanis átveszi a NAV az összes végrehajtást.
Vagyis ha tartozol valakinek, akkor végre normálisan 8 napon belül elveszik mindened.
Senki tróger alakok gondolkodnak úgy, hogy annak az elmebetegnek valamilyen szinten "igaza volt" aki halálra szurkálta a NAV ellenőröket. Az egy szimpla állás, nem is túl jól fizető, amit bárki megpályázhat.
Inkább erről a nyomi mai rendszerről mond el sokmindent, hogy ahhoz hasonló közveszélyes őrültek szabadon mászkálhatnak, el se lehet őket vitetni, be se zárják őket sehova.
Aki meg rendesen fizeti a dolgait, annak semmi félnivalója se NAV ellenőrtől, se végrehajtótól. Érdekes, nekem pl. nem szokott egyikkel se dolgom lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!