Ha valaki átlagnál okosabb, akkor minek neki állás?
Figyelt kérdés
2017. júl. 5. 18:42
31/33 anonim válasza:
Szerintem azért nem értjük egymást, mert ahogy előttem is írta valaki, te vállalkozó alatt az egyéni vállalkozót érted, pl. fodrász, autószerelő, büfétulajdonos, piaci árus, kézműves lekvár, stb. Vállalkozó alatt én olyan személyt értek aki embereket alkalmaz, pl. kertészet, panzió, takarítószolgálat, stb.
Mivel foglalkoznak azok a vállalkozók akiket te ismersz?
32/33 anonim válasza:
Van webshopos,sőt kajak informatikai céges is,még sincs élete neki sem.
Mindkettőnek cége van,de nem dübörög,ellenben sok IT-s hamar lépked fel a ranglétrán kapja a juttatásokat és szépen megél
33/33 anonim válasza:
ne haragudj kerdezo, de veled minden rendben? 😅 csak ezt tudod hajtogatni, hogy aki igazan okos. igen, aki igazan okos az megcsinalja a maga szerencsejet akar alkalmazottkent, akar vallalkozokent, akar itthon, akar kulfoldon. ennyi. most orulsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!