Ha valaki átlagnál okosabb, akkor minek neki állás?
Tévhit,nagyon is.
Egy jobb fejlesztő ALKALMAZOTT sokkal de sokkal többet is kereshet mint egy vállalkozó.
Plusz van karrierlehetőség,jól megszeded magad kiképzed magad még jobb szűkebb területeken és akkor érdemes konzulensként kimenni vagy itthonról kidolgozni napi rengeteg pénzért.
Ez csak igy éri meg szerintem,mert téged akarnak majd az ügyfelek.
Egy sikeres szoftvercég tulaja igen ez igy van,pontosan ezért kell jól kiképezd magad,rengeteg tanfolyam,gyakorlás,túlórák kihajtani a hátsódat,elsajátitani minnél több technológiát,tudást,na és utána lehet céget alapitani egy olyan területre amiért könyörögnek ,hogy dolgozz nekik persze napi akár több százezerért.
Nekem is ez a cél,de ehhez még kell rengeteg tudás,hogy megérje.
Igen vannak olyanok is,de nekem rengeteg ismim vállalkozó,kb. boxolnak az APEH-al,alig keresnek valamennyit havi talán 300e-t de akkor se hétvége,se nyár se buli,egy kezdő programozó keres 300-350-t és van élete is,ez persze hamar nőni is fog.
Egy jó programozó hidd el nem szenved hiányt,nézd meg a Facebookot mint munkahelyet.
A parkoló tele van zsirúj Audi A7-esekkel,S7-esekkel,Porschékkal is.
És ezek ALKALMAZOTTAK.
Vagy nézd meg a Google-t konkrétan a cég mindent áll neked:
-Kapsz kecót ingyen
-Ingyen kaja legjobb minőségben
-Ingyen snack,kávé
-Ingyen sportolási lehetőség
-Ingyen edző
-Ingyen fodrász
Mindent a s_gged alá raknak,plusz jó magas fizetést,amiből kényelmes megélsz,bulizol,kurod a nőket két tucatban,luxus kocsid lesz,nyaralsz,nem kell több,tudsz venni minőségi ruhákat,cipőt,egy jobb órát.
Bőven elég.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!