Ha valaki átlagnál okosabb, akkor minek neki állás?
19-es mègis mi alapján legyenek vevőid ha a szakmàban nem vagy jàratos amire vàllalkozol?
Miért téged válsszanak?
Miért a te terméked a jó?
Szakmai + soft skillek is kellenek.
Az más kérdés ha kormànykapcsolataid vannak ès úgy van cèged,de az teljesen más.
Ez sem igaz utolsó.
Mondom nézd meg a Google meg a Facebookot mint munkahelyet.
FB-nél a parkoló tele van Audi A7-esekkel,Porschékkal.
Sok itteni vállalkozó összetenné a két kezét ha fele annyit keresne mint egy FB-s programozó.
Rengeteg embernél látom hiába vállalkozó a töredékét se kapja mint mi,nekem van életem ők meg otthon görnyednek napi 20 órákat akár és tolhatják a cégüket de ha kiveszenk 300e-t akkor az nagyszó már.
Ezzel szemben mi ledolgozzuk a 8 órát és kapjuk a zsiros fizut.
Vagy van több példám is:
-Egyik srác mostmár menedzser,programozó volt,kapott egy zsirúj céges Mercedes ML terepjárót.
-31 éves srác szintén fejlesztő volt,most vezető,Volvo S90-ese van.
Azért nem sok vállalkozó éri ezt el bárki bármit mond.
Hát nem tudom én olyan rabszolga szivesen vagyok ahol kapok mcéges luxus verdát,meg van mindenem.
Mivel sikeres ezért bármikor talál olyan vagy jobb melót.
Vállalkozóként meg boxolhatsz a NAV-al,ha nem értesz egyet velük mész a sittre,lenulláznak.
Vagy az ügyfeleddel nem értesz egyet nem fognak rendelni tőled,és csődbe mész.
FB-s dolgozok tuti rabszolgák,Audi S7-essel meg Porschéval.
Nem is az az ismim akinek lehet cége van de konkrétan semmi élete és egy kezdő programozó bérét nem keresi meg,és dolgozik napi 16-20-n órát.
#27: A FB-nál dolgozó programozók az összes programozók hány százalékát teszik ki? A te vállalkozó ismerősöd a vállalkozók hány százalékét teszi ki?
Van olyan programozó és vállalkozó is aki Ferrari-val jár, de nem ez a tipikus.
A kollégák áltlagban nagyon jól megfizetettek.
Rokonom is kint Amcsi banknál fejlesztő,hát nem panaszkodik.
Ellenben nagyon sok vállalkozót látok panelban lakni,igénytelen elhizott nővel,szakadt tragaccsal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!