Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » 500 eurós probléma. Hol...

500 eurós probléma. Hol váltsam fel kisebbre?

Figyelt kérdés

Nyaraláshoz egy külföldön dolgozó ismerőstől vettünk Eurót, mivel jóval kedvezőbben adta mint a pénzváltók vagy a bank. Álmomba sem gondoltam volna, hogy abba a problémába fogunk ütközni, hogy egyszerűen sehol sem váltják be kisebbre.

Görögországba megyünk nyaralni két nap múlva, így az lenne a kérdés, hogy ott vajon el fogják-e fogadni vagy nem tudunk majd vele sehol fizetni? Pl. egy nagyobb supermarketbe elhajtanak vagy beváltják?

Persze jobb lenne még itthon elintézni, de ha nem megy akkor vinnünk kell és ott megoldani ...

Köszi előre is a segítséget!

2017. jún. 28. 10:46
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
Mint, ahogy fentebb írtam, senki se fog rendőrt hívni 1 db 500 eurós miatt, ez nemhogy 100, de 120%-ra kimerem jelenteni. Ha van nálad 20-30 darab, az már adhat okot egy vizsgálatra, de ilyen kis mennyiséggel nem fog foglalkozni senki. Próbáld meg bankban felváltatni lehetőleg 100-asokra 50-esekre.
2017. jún. 28. 12:17
 12/15 A kérdező kommentje:

Végül sikerült felváltani. Egy pénzváltónál voltak annyira jófejek és beváltották kisebbekre.

Köszi szépen a válaszokat!

2017. jún. 28. 12:31
 13/15 anonim ***** válasza:
6%
Igen, csak hogy en tapasztalatbol irtam, amit irtam es nem csak humbug nem tudok rola semmit es irok, de azert lepontoztok. :)
2017. jún. 28. 12:46
 14/15 A kérdező kommentje:
Az első válaszodat én pont, hogy felpontoztam. Azzal semmi bajom nem volt. Nekem egyedül az nem tetszett, hogy leírtam a véleményemet több választ elolvasva és valakinek ez nem tetszett...
2017. jún. 28. 13:55
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyan nem mai kérdés de ekkora hülyeséget már reg hallottam hogy rádhívják a rendőrt. Max nem fogadják el. De hivatalos fizetőeszköz, csak nem akarják sehol elfogadni. Csak azt nem értem akkor minek van.
2023. dec. 30. 09:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!