Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Ebből lehet baj? (Többi lent)

Ebből lehet baj? (Többi lent)

Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, és a T-Mobile online felületén szeretnék rendelni előfizetést, készülékkel. A pénzzel nincs baj, modell vagyok, keresetem van belőle, de mikor oda érek, hogy megrendeljem és beírtam a születési dátumomat, kiírja, hogy nem jó, kiskorú vagyok. A kérdésem az lenne, hogy ha kamu születési dátumot adok meg, azért én kerülhetek-e bajba, vagy ezt nem ellenőrzi senki??

2017. ápr. 18. 01:41
 1/3 anonim válasza:
Szerintem a korhatár nem véletlen, szüleid engedélye kell, illetve azé akinek a pénzéből menne a fizetés. hamis szuletési dátumot ebben a helyzeteben semmiképp ne adj meg, mert ha kell vmi szerzodest kotni vagy barmi hivatalosat intezni ezzel kapcsolatban akkor ott lebukhatsz. A korhatar valszeg nem veletlen van, a legjobb amit tanacsolni tudok, hogy nyugodtan kerd a szuleid segitseget. De hat en annyit ertek ehhez a remdszerhez mint kutya a jegvasarlashoz, szoval biztosat nem tudok mondani. egy biztos: hamis adatot semmikepp ne adj meg. masnem felveszed veluk a kapcsolatot, hogy mit lehet ilyenkor tenni. emberek vannak a túloldalon is, értelmesek, meg fognak érteni, szerintem beszeld meg veluk nyugodtan :)
2017. ápr. 18. 04:10
 2/3 anonim ***** válasza:
A gond az, hogy amikor bemész, hogy a szerződést alá írd, kérni fogják a személyit. Ott helyben le fogsz bukni. Amit te tervezel azt úgy nevezik, hogy okirat hamisítás. Miért nem szólsz anyudnak vagy apudnak, hogy intézzék el, de te fizeted?
2017. ápr. 18. 08:49
 3/3 A kérdező kommentje:
Apáék nélkül szerettem volna megoldani, de hát sajnos így akkor nem megy. Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2017. ápr. 18. 16:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!