15-22 évesek! Mennyi félretett pénzetek van?
Elsősorban a fiatal felnőtt korosztály érdekelne.
1.Mennyi pénzetek van?
2.Mióta gyűjtöttétek össze?
3.Honnan kaptátok, szereztétek a pénzt?
4.Mire gyűjtetek?
5.Milyen devizában gyűjtitek? (Euró,dollár,frank,forint,lej,stb)
KORT / NEMET írjatok :)
1. Nagyjából 300-320 ezer forint megtakarításom van.
2. 5 év kb
3. Nagymamámtól kapok hetente egy ezrest, meg ünnepekkor úgy 5ezret, meg néha ünnepekkor kapok itthon pénzt
4. Nem tudom :(
5. Legtöbb euróban van kb 80%-a. De van frank,dollár,forint,dinár,kúna is.
16/F
23 éves vagyok már 17 napja.
szerencsém van szüleim nem kérnek pénz, rezsire meg ilyesmi mint pár haveromtól. 4 éve dolgozok eleinte nem tettem félre elszórakoztam igaz első munkahelyemen 138nettót kerestem. Most havi 150K félre tudok tenni a többit elszórakozom . Ja kapok még havi 9600 erzébetet és 12500 szép kártya kafetériát.ezt anyám szokta megvenni tőlem
augustusi fizetésemmel lesz 2 milla
Kb 300e
Pici korom ota
Szulinapi megmaradt penzek, edessegre adott penzek
Arra hatha egyszer szukseg lesz ra
Forint
15/L
Lassan félmillió forint.
Születésem óta gyűjtöm. Sosem volt semmi amire szívesen elkoltottem volna, spórolós típus vagyok.
Nagyrészt nagyszuloktol ( szülinap karácsony , tanulmányi eredményeim jutalmazására ), kisebb részt szüleimtől és keresztanyámektol .
Nincs konkrét elképzelésem h mire gyűjtöm.
Forintban gyűjtöm.
19F
Nincs félre tett pénzem. Sőt már hitelem van. 120 ezret keresek. A hitel havi 10e. A lakhatásom 30e. A fogorvosom átlag havi 30e. A jogsi 45e. Bérlet 10e. És még nem ettem. Állandóan a családom segít ki.
De van ilyen. Lesz jobb is. Amikor végre végzek a jogsival, és készen lesznek a fogaim.
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!