Internetes csalás áldozata lettem. Mikor kaphatom vissza a pénzem?
jogiforum.hu/aprodcsalas
A rosszindulatú megjegyzésekkel meg NE törődj!
"a rendőrségen mondta a hölgy, hogy a kormányhivatalban lehet kérni ilyen esetben valamiféle kártérítést"
Micsodaaaa?
Hogy az én adóforintjaimból az idiótákat kártérítsék???
Ez már mindennek a teteje!!!
Én azért nem írnám le ilyen könnyen a rendőrséget, csak nem így működik ahogy elsőre gondoljuk.
Igaz ez még az internet korszak előtt volt, de 25 éve nekem ellopták a Simsonomat. Mindenki azt mondta, keresztet vethetek rá, de én mégis feljelentést tettem. Semmi mást nem tett az unott előadó, csak felírta az adatokat. Név, cím,telefonszám, típus, motorszám, alvázszám, majd elhajtott a francba.
2 hónappal később beidéztek, hogy lebuktattak egy bandát, tele volt a pincéjük lopott cuccal, még egy simson is volt ott, megnézték az alvázszámot, s egyezik az ennyimmel, vigyem el a francba, mert ők nem tudják hol tárolni.:))
Szóval bármi megtörténhet, max. az esély kicsi rá. Sose tudhatod, hogy valami dilettáns rendőrbe, bűnbánó szélhámosba futsz e bele vagy bármibe s mi lesz a végeredmény. Nagyon jól tetted, hogy feljelentést tettél amúgy sajnos senki se tudja, mikor lesz eredmény és főleg, hogy lesz e. Én csak azt tudom, hogy ha nem tettem volna feljelentést, mert hittem volna a sok vészmadárnak akik szerint soha többé nem látom, akkor hiába találja meg anno a rendőrség a motoromat, soha se kaptam volna vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!