Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Adtatok már el valamit a Vaterán?

Adtatok már el valamit a Vaterán?

Figyelt kérdés
2010. máj. 19. 15:57
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Ajaj, azokat a kacatokat, amiket mindig sajnáltam kidobni, mindet eladtam. Állandóan gyűjtögettem, de 3 hónapja meguntam.

Pl: 50 db hűtőmágnes, majdnem 2500 Ftért, régi magazinok 1600Ftért, gyerek játékai (mellesleg ez mind z őa zsebpénze lett), működésképtelen elektronikai cuccok. Van amit 100 Ftért, van amit 300 ért.

Szóval igen.

2010. máj. 19. 16:10
 2/12 anonim ***** válasza:
Én tavaly november óta Vaterázok,decemberbe kezdtem el eladni a régi nem kellő cuccokat,ruhákat.Csak azt bánom,hogy nem kezdtem hozzá hamarabb,csak mindig kidobáltam őket.
2010. máj. 19. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Nagyon sok dolgot!
2010. máj. 19. 16:28
 4/12 anonim ***** válasza:
51%
Én is vaterázok több, mint egy éve, ma lettem profi eladó:)
2010. máj. 19. 16:36
 5/12 anonim válasza:
nájn
2010. máj. 19. 16:51
 6/12 anonim ***** válasza:
Nem,azt se tudom hogy kell.
2010. máj. 19. 16:52
 7/12 anonim ***** válasza:
Én nem adtam még el semmit, viszont nagyon sok mindent vásároltam onnan a lakásfelújításunkhoz. Bútor, háztartási gép, villanyszerelési anyagok, nyílászárók stb. A nagyobbik lányom a TeszVeszen ad-vesz. Rájöttünk, hogy költözésnél egy kisebb vagyont dobtunk ki, mert a fölölsegesnek talált dolgokat nem hoztuk magunkkal. Én mindkettővel meg vagyok elégedve, és sokszor böngészgetek.
2010. máj. 19. 17:29
 8/12 anonim ***** válasza:
57%

Addig van gondod az eladással míg egy pár holmit nem tudsz korrekten eladni. Nem érdemes azonnal nagy összegű dologgal neki indulni, mivel a nullás eladóktól tartanak.

Egyébként én is a megunt alkatrészeimet, "kacatjaimat" adom el. Másnak érték. Döbbenet, hogy az általam semmire se tartott tárgyak másnak mennyit érnek. Van ami nálam talán 1-200Ft és másnak akár 1000FT-ot is megér.

Mellékesen 1,5 éve űzöm 250 eladás (használt elektromos alkatrészek és néha új) felett.

2010. máj. 22. 20:15
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Igen, jópárat.. 1 év alatt 500 egyedi eladás.
2010. máj. 23. 08:04
 10/12 anonim válasza:

Én TeszVeszen adok néha el cuccokat, megy is meg nem is a dolog, pl. van, amit én értékesnek tartok, de senkinek nem kell, mást meg kidobnék, van, aki mégis megveszi. Ha van sok szabadidőd, és szereted ezt csinálni, jó móka. Ha ügyes vagy, akár jó üzleteket is köthet. Én egyszer turiztam egy blúzt 1000 Ft-ért, és 2000 Ft-ért adtam el. :)

Amúgy inkább venni szoktam, rengeteg babaruhát, babafelszerelést lehet kapni.

2010. jún. 4. 08:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!