Adtatok már el valamit a Vaterán?
Ajaj, azokat a kacatokat, amiket mindig sajnáltam kidobni, mindet eladtam. Állandóan gyűjtögettem, de 3 hónapja meguntam.
Pl: 50 db hűtőmágnes, majdnem 2500 Ftért, régi magazinok 1600Ftért, gyerek játékai (mellesleg ez mind z őa zsebpénze lett), működésképtelen elektronikai cuccok. Van amit 100 Ftért, van amit 300 ért.
Szóval igen.
Addig van gondod az eladással míg egy pár holmit nem tudsz korrekten eladni. Nem érdemes azonnal nagy összegű dologgal neki indulni, mivel a nullás eladóktól tartanak.
Egyébként én is a megunt alkatrészeimet, "kacatjaimat" adom el. Másnak érték. Döbbenet, hogy az általam semmire se tartott tárgyak másnak mennyit érnek. Van ami nálam talán 1-200Ft és másnak akár 1000FT-ot is megér.
Mellékesen 1,5 éve űzöm 250 eladás (használt elektromos alkatrészek és néha új) felett.
Én TeszVeszen adok néha el cuccokat, megy is meg nem is a dolog, pl. van, amit én értékesnek tartok, de senkinek nem kell, mást meg kidobnék, van, aki mégis megveszi. Ha van sok szabadidőd, és szereted ezt csinálni, jó móka. Ha ügyes vagy, akár jó üzleteket is köthet. Én egyszer turiztam egy blúzt 1000 Ft-ért, és 2000 Ft-ért adtam el. :)
Amúgy inkább venni szoktam, rengeteg babaruhát, babafelszerelést lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!