Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Adtatok már el teszvesz-en...

Adtatok már el teszvesz-en vagy vaterán ruhákat?

Figyelt kérdés

Lenne pár ruhám, amik nincsenek agyonviselve és tök divatosak is (főként tavaly nyáriak), csak közben leadtam 12 kg-ot és hát így eléggé nagyok már rám..Valakinek valami ötlet? Nem szeretném kidobálni őket, hisz attól többet érnek..

És aki adott már el ott dolgokat, az segítene, hogy pontosan hogyan is működik az?

2010. jún. 19. 14:47
 1/3 anonim ***** válasza:

Én évek óta adok-veszek a TeszVeszen. Először is regisztrálj és olvasd el a felhasználói feltételeket [link]

és ezt [link] ,ebben minden le van írva hogy működik.

A TeszVesz és a Vatera is fizetős, feltöltési díjat kell fizetni, ha megveszik az árudat,akkor ezt elengedik, az eladott áru után viszont jutalékot számolnak fel. Vannak kiemelési lehetőségek, amik szintén fizetősek, ha minimálárat is megadsz az is pénzbe kerül. Ha 1Ft-os aukciót indítasz, akkor nincs listázási díj. Jó, ha rendelkezel bankszámlaszámmal, így a legegyszerűbb fizetni a vevőidnek a megmnyert cuccok árát.

2010. jún. 19. 15:33
 2/3 anonim ***** válasza:

Rengeteg ruhámat eladtam már a Teszveszen.

Regisztrálsz, hitelesítteted a lakcímed vagy bankszámlaszámod. EZ a kezdet, ez kb. 1 hetet vesz igénybe.

Innentől kezdve megy az eladás. Lefotózod a cuccokat lehetőleg tökéletes minőségben, mert az fontos. Korrekt árat adj meg, jó leírást, ha van hibája a cuccnak írd meg.

Célszerű a beleírt méreten kívül centivel is lemérni a ruhát (pl. derékbőség, csípőbőség, hossz stb.)

Pontos postaköltséget kell megadni.

Én nem méregetem, mert már ránézésre tudom, hogy menyi lesz.

Mindig ajánlva postázz, simán csak a vevő külön kérésére, mert ha elveszik akkor az neked ciki. De ha a vevő kéri a sima postát, akkor neked nincs felelősséged, hogy célba ér - e a cucc.

Legyen bankszámlaszámod, mert a rózsaszín csekk az lassú és 300 Ft körüli összeg a díja a vevőnek, ezt sokan nem vállalják be és nem fognak tőled vásárolni (én sem tenném).

Ha beérkezik a számládra a pénz, 2-3 napon belül illik postázni az árut. Ha valami miatt akadályoztatva vagy, írd meg a vevőnek mailben, hogy ne aggódjon :)

2010. jún. 19. 15:37
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké, köszi a válaszokat! :)
2010. jún. 20. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!