Hol tudok hamis gucci, louis vuitton, ed hardy, prada, stb. ruhákat, táskákat, cipőket venni? (nem teszvesz, és nem vatera? )
Figyelt kérdés
2009. okt. 21. 17:05
1/19 anonim válasza:
Miért akarsz hamisban járni?
Ha nem telik eredetire vegyél más márkákat, ami kevésbé megfizethetetlen!
4/19 anonim válasza:
Mért ne lehetne hamisat venni?
Utálom azokat a márka b.uzikat...
Amúgy csomó van józsefvárosi piacon :)
5/19 anonim válasza:
lehet venni hamisat.....még egy ember aki közröhej rárgya lesz...és mégegy akinek odabökhetek hogy te figyi....itt egy eredeti az én vállamon....
6/19 anonim válasza:
21:25 már bocs, de az a márka b*zi, akinek nem telik eredetire és menőzni akar vele
7/19 anonim válasza:
inkább az akinek van esze,hogy nem vesz meg drágán vmit :/
8/19 anonim válasza:
miért ne venné meg ha van rá pénze?????Amióta világ a világ így volt....akinek van pénze drágábbat vesz,akinek nincs az az olcsóbbat.....
9/19 anonim válasza:
Szerintem is gáz a hamisított.. Aki nem teheti meg ne vegye! És az Lv tényleg gáz h minden második ember kezébe az van:S
10/19 anonim válasza:
ez hülyeség :D szerintem a hamis meg a nemhamis között semmi különbség nincs csak annyi hogy ha hamisat veszel akkor meg van még a lakásod XDDD
nemtudjátok h a kőbányai piacon lehet-e ilyen hamis cuccokat kapni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!