Hol tudok hamis gucci, louis vuitton, ed hardy, prada, stb. ruhákat, táskákat, cipőket venni? (nem teszvesz, és nem vatera? )
Nem hiszem el mért kell rögtön azon vitatkozni, hogy miért jár az ember hamisított cuccban. Szerintem a kérdés feltevőjét nagyon nem hatja meg az, hogy itt mindenki le akarja őt beszélni... azt akarja megtudni, hogy hol lehet ilyeneket kapni, mint ahogy én is.
Egyébként pedig hiába megyek el akármilyen boltba, ilyen kocka formájú táskát csak LV v DG v Alviero Martini-ben gyártanak, és nekem a forma a lényeg nem az h most ilyen v olyan hamisítvány, ha tehetném inkább minta nélkülit vennék, de sehol nem lehet kapni sajna... az eredetit pedig nem engedhetem meg magamnak, szóval muszáj vagyok LV hamisítványt venni, ha ilyen kocka formájú táskát akarok venni. :S
sziasztok,
Én elég rendesen körbejártam a témát és azt állapítottam meg, hogy van a "gagyi" utánzat és van az, amely tényleg ugyanaz (anyaga és a kiegészítők is!) mint az eredeti, csak sokkal olcsóbb. A vaterán vettem még néhány hónapja egy gagyi fajtát kb. 10.000 forintért, amit aztán oda sem adtam a feleségemnek, mert annyira gyenge minőség volt. Ezt követően találtam rá egy oldalra, aki azt írta magáról, hogy jó minőségű replikákat árusít. Rendeltem tőlük és valóban nem csalódtam, a minőség tökéletes! Ha valakit érdekel, én itt vettem táskát: www.taskafutar.unas.hu
Remélem segítettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!