Miért kerül annyiba egy autó mint egy ház/lakás?
Figyelt kérdés
Néha elgondolkodom rajta hogy miért kerül annyiba egy középkategóriás vagy jobb, új autó mint egy lakás vagy ház, 7++ millió ft.
Egy magyar embernek szerintem ez sok egy házhoz képest.
Szerintetek?
2017. jún. 16. 19:39
1/9 anonim válasza:
Mert annyiert mèg elegendo szamban megveszik. Ez nagyon egyszeru.
2/9 anonim válasza:
7 millás autót nem mondanék középkategóriának. Az inkább az alsó kategória teteje.. főleg ha azt vesszük, hogy van autó ami a 100+ millát is átlépi forintban.
3/9 anonim válasza:
A nepperek meg a kereskedők minél nagyobb haszonnal próbálnak túladni a gépjárműveken. A válság következtében visszaesett a felvásárlásuk, mivel az embereknek nem volt pénzük, így veszteség keletkezett. És ugye jó magyar megoldás ("szarva közt a tőgyit") szerint nem ám árat csökkentettek volna, hogy beinduljon a biznicc, hanem jól megemelték őket. Jelenleg is ez tart.
4/9 anonim válasza:
Az új autóknak Magyarország nem piac. Nyugat-Európában 7 millióból meg egy garázst kapsz, vagy kocsibeállót a föld alatt.
Egyébként ettől függetlenül nyilván nem ér egy új autó annyit, amennyiért árulják őket. Erősen túl vannak árazva. Egy új A8 30 millió mondjuk, 4 évesen 15..
5/9 anonim válasza:
2-es: de bizony 5-8 miilo korul vannak a kozepkategorias autok. Mar ami a "hivatalos" besorolast illeti.
6/9 anonim válasza:
3-asnak sajnos semmi fogalma nincs a tèmàrol.
7/9 anonim válasza:
4-es: nyugaton relative es sokszor nominale is olcsobbak az autok
8/9 anonim válasza:
#6 neked se nagyon, de ne aggódj, adtam én is a piros kezet neked. Ami jár az jár.
9/9 anonim válasza:
MI az a piros kèz? Ez valami jàtèk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!