Így is megfelel a rendelés?
Figyelt kérdés
Sietősen rendeltem internetről mert sürgős volt a dolog és utólag néztem hogy lakcímnél Vörös Marty utca szerepel Vörösmarty helyett. Ez okozhat gondot a kiszállításnál? Illetve családtag átveheti a csomagot ha megérkezik vagy csak én? Saját nevet adtam meg rendelésnél :) 17/f2017. jún. 11. 23:28
1/3 anonim válasza:
Függ attól, hogy ki szállítja ki.
Feltehetőleg nem lesz gond az utcanévvel, mert egyértelműen beazonosítható az utcanév.
Ha előre kifizetted, akkor kérhet személyit, de ezt sem veszik szigorúan.
Nem tudom, hogy ki szállítja ki, de pl. A DHL-nél van lehetőség a szállítási cim módosítására.
2/3 A kérdező kommentje:
GLS szállítja és utánvételes a csomag. Szülőre gondoltam átvételre. :)
2017. jún. 11. 23:44
3/3 anonim válasza:
Akkor amint leadta a webshop a rendelést, kapni fogsz egy e-mailt, ott átírhatod a címed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!