Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » Nálatok milyen a hangulat a...

Fagylaltárus kérdése:

Nálatok milyen a hangulat a munkahelyen?

Figyelt kérdés

Ordibál a főnök, terrorizálás van?

A körülmények milyenek? A fizu jó?

2017. jún. 6. 16:23
 1/4 anonim ***** válasza:

A főnökeim nem ordibálnak, poèngyár mind a kettő, egèsz nap röhögünk velük, sokszor megtrèfáljuk egymást.

Sohasem utasítanak, csak kèrnek.

Ha kèsek nem gond, bármi van előbb el is jöhetek, nem kell ledolgozni.

Szabira se mondtak mèg soha nemet, megoldják. Olyan is volt hogy beteg voltam ès se szabit, táppènzt nem írt be a főnököm, beírhattam ledolgozott napnak.

Munkaidőn kívül is számíthatok a főnökeimre.

A többi kollegával sincs konkrèt bajom, persze van aki nem szimpi.

A körülmènyekkel sincs gond, bár nèha fázok, tèlen nagyon hideg az iroda hiába a fűtès, nyáron meg megy a lègkondi, harcolunk sokat a lègkondi távirányítóval :D

Fizu háát, 6 órában vagyok, így kapok 141 ezer nettót, plusz 25 ezer kafeteriat.

25N

2017. jún. 6. 17:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem normális főnöükeim vannak, nem ordibálnak le és megkérnek egy feladatra, nem utasítanak. Csak akkor ordibálnak mikor tényleg megérdemli valaki, pl. mattrészegen jön be reggel.
2017. jún. 6. 17:18
 3/4 anonim ***** válasza:

A főnök elfogadható, barátias a kapcsolat.

De úgy egészében a hangulat ritka rossz.

Mindig van egy nőstény a csapatban, aki keveri a sz.rt, és ez a legnagyobb probléma. Teherbe eshetne már. :)

Én azelőtt csak férfiakkal dolgoztam (micsoda kiváltság!), mindenkinek olyan éveket kívánok munkával tölteni, mint amilyenek azok voltak!

2017. jún. 7. 05:16
 4/4 anonim ***** válasza:
3. Nagyon igazad van, èn is csak fèrfiakkal dolgozok, ilyen jó hangulatú munkahelyem nem lesz többet az tuti, èg ès föld ahhoz kèpest ahol nők is vannak, hát mèg ahol nőtöbblet..
2017. jún. 7. 07:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!