Milyen jogi akadályai lehetnek annak, hogy kiviszek vendégmunkásokat pár hónapra angliába és levonok egy részt a fizetésükből?
Figyelt kérdés
Persze szállás biztosítása mellett.. Arra gondoltam, hogy belevágnék egy ilyen vállalkozásba, de nem tudom, hogy törvényes lenne-e az, hogy a fizetésük egy része nekem jön. Kell ehhez vállalkozói igazolvány? Adózni, hogy kellene utána? stb..2017. jún. 2. 21:02
1/6 anonim válasza:
Mivel te nem vagy politikus, így nem lophatsz büntetlenül!
2/6 anonim válasza:
ne itt a gyk-n kérdezd meg, érdemleges választ aligha fogsz kapni. Menj egy ügyvédhez, vagy jogtanácsoshoz, segít neked pár ezerért.
3/6 anonim válasza:
Miert kell lepontozni amikor teljes mértékben igazam van?
Hülyék gyülekezete
4/6 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztalak le #3-as. Valószínűleg egy az #1-eshez hasonló proli.
2017. jún. 3. 18:18
5/6 anonim válasza:
Nem is rád gondoltam. Magár ismer biztos akire vonatkozik :).
6/6 anonim válasza:
A fizetésüket nem csapolhatod meg főleg ha minimálbéres melosokat foglalkoztatsz, mert minimálbér alatt nem fizethetsz, ha csak nem akarsz börtönbe kerülni.
Viszont a cégtől akinek közvetítesz kérhetsz többet mint amennyit munkásoknak fizetsz. Apróság de fontos.
Mindegy melyik országban végzed a vállalkozást vállalkozónak fogsz minősülni ahhoz igazított feltételekkel. Azt mindenképpen vedd hozzá, hogy minden alkalmazottak után járó költség és felelősség téged terhel.
Ja és még egy apróság fog kelleni egy kötelez felelősség biztosítás olyan ami kb 5 millió fontig fizet.
Nem jutott minden részlet az eszembe de sok sikert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!