Ebay Eladással kapcsolatban valaki segítene?
Figyelt kérdés
Ha eladok egy instagram fiókot ebay-en és beállítom hogy: No returns or exchanges, akkor a vásárló nem követelheti vissza a pénzét? Illetve ha elküldöm neki üzenetben a belépési adatokat és ő azt mondja oké köszöni szépen, akkor a postázási résznél nem kell csinálni semmit? Mert nem nagyon értek hozzá, bejelöltem hogy nincs posta díj, de ha nem adok fel semmit akkor nem lesz belőle baj? Vagy hogy van ez? Légyszi aki tud valamit írjon! Előre is nagyon szépen köszönöm!:)2017. jún. 2. 01:00
1/2 anonim válasza:
Szia, ne haragudj, én nem tudok neked segíteni. Viszont megkérdezném, tényleg vannak emberek, akik megvesznek egy insta accountot? Gondolom van sok követője ennek a fióknak, ezt értem, hogy van akinek számítanak a követők, de tudná ezt kamatoztatni? Pénzt keresni vele? Akkor csinálhatna egy saját, egyedi accot, ingyen, sajátképekkel. Na de ez az én véleményem. Bocsánat az akadékoskodásért, nem az én dolgom.
2/2 A kérdező kommentje:
Ha nem akadékoskodnál akkor nem írtál volna ide:P Ennek ellenére jogos a kérdésed, viszont ha belegondolsz egy csomó ilyen alkalmazás van mobilra amivel követőket, lájkokat tudnak az emberek összeszedni, a fiatalabbak körében, és néha egy-egy oldalnál bizony nagyon sokat számít a követők száma, minél jobban fut valami annál menőbb, ez van ezt el kell fogadni, szoval a kérdésedre válaszolva, elég nagy kereslet van instagram oldalakra manapság, és igen több tízezer követője volt az oldalnak!:) Ha valaki ügyesen bánik az általa vásárolt oldallal és nem csak hülyeségre használja akkor igen, akár haszont is tud termelni vele:) De a "haszon" minden ember szemében más:)
2017. jún. 2. 13:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!